ВЕСТИ

Добродошли у Србију

Хит представа Добродошли у Србију Драгана Јовановића, аутора текста и носиоца главне улоге, једна је од најтраженијих представа Звездара театра за коју интересовање публике не престаје ни након једанаест година од премијере. Број гледалаца који су погледали ову представу ближи се невероватној цифри од 95 000, а попуњеност сале је чак 95%.

Драган Јовановић је чувен по свом јединственом, духовитом и карактеристичном сценском изразу. Као власник агенције, Јовановић води путнике (публику) на несвакидашње путовање кроз Србију, а госте дочекује у маниру правог доброг домаћина.

Екипу представе поред Драгана Јовановића чине и Анђела Јовановић, Нина Нешковић, Бојана Матовић, Анђелка Симовић, Александра Секулић, Милица Милетић и Јована Ћирић.
Важан део представе чине и видео радови, а филмске улоге одиграли су Раде Марковић, Дејан Матић, Бранка Пујић, Иван Исаиловић, Милица Усановић, Милица Мандић и Јасмина Стоиљковић.

За улогу у овој представи, Драгану Јовановићу је додељена награда за најбоље глумачко остварење вечери на фестивалу Нушићеви дани у Смедереву 2007.

У јуну представа Добродошли у Србију биће на репертаору 5. и 12.6. улазнице су од данас у продаји.

Честитамо екипи представе и радујемо се новим јубилејима!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПРЕДСТАВА ВОЗ 100. ПУТ ПРЕД ПУБЛИКОМ

Представа Воз у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић отвара нову позоришну сезону у Звездара театру. Сазнајте више!

Детаљније

ПРЕДСТАВА ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ У ПРЕДСЕЗОНИ

Предсезона у Звездара театру – Хипноза једне љубави     Сваког месеца их је било премало (иако их је некад било и шест!), улазнице су пребрзо продаване, а многи са нестрпљењем чекали излазак наредног репертоара и следеће извођење како би…

Детаљније

ТАЊА БОШКОВИЋ ОСВОЈИЛА НАГРАДУ НА ФЕСТИВАЛУ У МАКЕДОНИЈИ

Глумица Тања Бошковић, добитник је награде за врхунска глумачка остварења, за улогу Марије Калић у представи Сузе су ок Мирјане Бобић Мојсиловић, на јубиларном 25. Међународном фестивалу камерног театра „Ристо Шишков“ који је одржан у Струмици.

Детаљније