Vesti

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ОТКАЗАНИМ ПРЕДСТАВАМА

Улазнице за отказану представу Хипноза једне љубави од 15. маја важиће за нови термин 5. јуна. Карте за отказану представу Добродошли у Србију од 15. маја важиће за термин 27. мај. Отказује се и Хипноза једне љубави, која је требало да се одигра 23. маја и заказује се нови термин 18. јун.

 

Нови термин за представу Добродошли у Србију је 27. маја у 20 часова и карте се могу заменити или вратити на благајни позоришта.

5. јуна у 19.30 часова на репертоару је представа Хипноза једне љубави, за коју важе улазнице купљене за термин од 15. маја. Улазнице се такође могу заменити или вратити на благајни позоришта.

Враћање односно замена улазница које су купљене онлајн могуће је и слањем мејла на blagajna@zvezdarateatar.rs, у ком ће бити наведен број трансакције из мејла добијеног при куповини онлајн карата за наведену представу.

Улазнице за наведене представе купљене на шалтерима Клуба љубитеља позоришта, Евентима и Тикетлајна, могу се вратити односно заменити искључиво на тим местима.

Више о условима и замени улазница на благајни позоришта прочитајте на нашој страници за често постављена питања.

 

НОВИ ТЕРМИН ЗА ХИПНОЗУ ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

 

Представа Хипноза једне љубави која је на репертоару 23. маја, отказује се и нови термин за ову представу, за коју ће важити већ купљене карте је 18. јун од 19.30 часова. 

Позориште Звездара театар се извињава публици  због евентуалних непријатности и померања термина за наведене представе.

Позивамо вас да и даље будете део наше и ваше галаксије легендарних тренутака!

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ЛАНСИРАЊЕ МЕЂУ ЗВЕЗДЕ: ЛЕТ ПТИЦЕ И ПТИЦА

  Милена Дравић и Драган Николић били су, можемо слободно рећи, највећи глумачки пар на нашој домаћој сцени. Обоје веома успешни у свом послу, а толико пријатни и непосредни у приватном животу, Милена и Гага постали су симбол правих глумачких…

Детаљније

ВОЗ ГОСТУЈЕ У ПОЗОРИШТУ УЛИСИС

  Представа „Воз“ по тексту Кормака Макартија у адаптацији и режији Воје Брајовића, гостује 16. и 17. августа у позоришту „Улисис“ на Брионима. Ова дуодрама у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић извешће се у Тврђави Минор на Малом…

Детаљније

ЛАНСИРАЊЕ МЕЂУ ЗВЕЗДЕ: БОРИВОЈЕ БОРА ТОДОРОВИЋ

    „Глумац који, не наседајући маниру, изазива наш осмех и најбоље игра прави свет, онај између кентa и вискија.“     Један од највећих великана глумачке сцене несумњиво је Боривоје Бора Тодоровић. Једнако успешан у позоришту, на телевизији, радију…

Детаљније