Vesti

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ОТКАЗАНИМ ПРЕДСТАВАМА

Улазнице за отказану представу Хипноза једне љубави од 15. маја важиће за нови термин 5. јуна. Карте за отказану представу Добродошли у Србију од 15. маја важиће за термин 27. мај. Отказује се и Хипноза једне љубави, која је требало да се одигра 23. маја и заказује се нови термин 18. јун.

 

Нови термин за представу Добродошли у Србију је 27. маја у 20 часова и карте се могу заменити или вратити на благајни позоришта.

5. јуна у 19.30 часова на репертоару је представа Хипноза једне љубави, за коју важе улазнице купљене за термин од 15. маја. Улазнице се такође могу заменити или вратити на благајни позоришта.

Враћање односно замена улазница које су купљене онлајн могуће је и слањем мејла на blagajna@zvezdarateatar.rs, у ком ће бити наведен број трансакције из мејла добијеног при куповини онлајн карата за наведену представу.

Улазнице за наведене представе купљене на шалтерима Клуба љубитеља позоришта, Евентима и Тикетлајна, могу се вратити односно заменити искључиво на тим местима.

Више о условима и замени улазница на благајни позоришта прочитајте на нашој страници за често постављена питања.

 

НОВИ ТЕРМИН ЗА ХИПНОЗУ ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

 

Представа Хипноза једне љубави која је на репертоару 23. маја, отказује се и нови термин за ову представу, за коју ће важити већ купљене карте је 18. јун од 19.30 часова. 

Позориште Звездара театар се извињава публици  због евентуалних непријатности и померања термина за наведене представе.

Позивамо вас да и даље будете део наше и ваше галаксије легендарних тренутака!

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

У ДЕЦЕМБРУ ПРЕМИЈЕРА И ЈУБИЛЕЈ

  Спреман је и последњи репертоар у овог години. Продаја улазница почиње данас у 12 часова.   Фото: Никола Вукелић У њему ћете пронаћи нову представу чија је драматизација настала према роману Иване Димић Арзамас, у режији Љиљане Тородровић. Роман који…

Детаљније

ДОКТОР ШУСТЕР ИЗ АЛБАНИЈЕ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

    Представа „Доктор Шустер“ гостује у Звездара театру 23. новембра. Настала је у продукији Регионалног културно-уметничког центра из Корче, Албанија у сарадњи са Народним театром из Битоља и Звездара театром.     Редитељ представе је Кендрим Ријани, а глумачку…

Детаљније

НОВИ БЛОГ: УЛОГА РЕДИТЕЉА У СТВАРАЊУ ПРЕДСТАВЕ

    Фото: Никола Вукелић Нови блог за сајт Звездара театра написао је Марко Мисирача, који је режирао представу „Бајка о позоришту“. Он у тексту открива која је улога редитеља у стварању представе, са чим се он сусреће на том…

Детаљније