Vesti

УТИСЦИ СА СИНОЋЊЕГ ИЗВОЂЕЊА 50. БЕТОН МАХАЛЕ

 

Погледајте део атмосфере са синоћњег извођења представе, као и дружење које је уследило након тога!

 

ОВАЦИЈЕ ЗА 50. БЕТОН МАХАЛУ!

 

Сјајно извођење ове представе, коју су режирали Рифат Рифатовић и Бранислав Трифуновић, поздрављено је бурним аплаузом, а пред публиком су се поклонили Амар Ћоровић, Недим Незировић, Петар Костић, Вахид Џанковић, Ема Муратовић, Ајтана Дражанин и Лејла Бучан Плунцевић.

Јубиларна Бетон махала је синоћ преведена и на српски знаковни језик у оквиру акције Да чујемо позориште, коју већ другу сезону спроводимо у сарадњи са компанијом Јапан Тобако Интернешнал (ЈТИ). Пројекат се реализује у сарадњи са Асоцијацијом тумача српског знаковног језика (АТСЗЈ), Градском организацијом глувих и подршком Града Београда.

 

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАНА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА

    Представа Генeрална проба самоубиства која је требало да се изведе вечерас је отказана. Потрудићемо се да обезбедимо нови термин што пре. Хвала на разумевању.

Детаљније

РЕПЕРТОАР ЗА ЈУН ЈЕ СПРЕМАН

  Продаја улазница за јун је почела данас у подне! Спремили смо и последњи репертоар у овој сезони.     Месец почињемо представом Љубав у Савамали, која је настала према тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића. У представи играју Феђа…

Детаљније

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ИЗ ПРИЈЕДОРА

  Награде које је екипа представе „Осама-Касаба у Њујорку“ освојила на 14. Међународном фестивалу позоришта „Златна вила“ у Приједору уручене су синоћ, након извођења представе у Звездара театру.     На овом фестивалу који је трајао од 18. до 24.…

Детаљније