Vesti

СПРЕМНА ЈЕ НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА

 

Прва представа у новој 2022. години која ће бити изведена на сцени Звездара театра након празничне паузе, биће Клаустрофобична комедија Душана Ковачевића, која је заказана за 10. јануар у 19.30 часова. Продаја карата за јануарски репертоар почиње сутра, 21. децембра у 12 часова.

 

Фото: Никола Вукелић

На јануарском репертоару вас чека пет термина за извођење монодраме „Књига о Милутину – део први“, Данка Поповића – 12, 13, 19, 28. и 29. јануара, док ће најновији комад „Спортско срце“, Ђорђа Милосављевића, чија премијера је била у децембру, бити изведен четири пута – 11, 15, 18. и 27. 1.

Фото: Јаков Симовић

У првом месецу нове године биће изведене и Хипноза једне љубави (21. и 22.1.), Осама-Касаба у Њујорку (17. и 25.1.), Бајка о позоришту (14. јануара), Берачи снова (16. јануара), Генерална проба самоубиства (23.1.) и Воз (26.1.).

За крај месеца вас очекује концерт Лене Ковачевић „Топло зимско вече“. Лена ће вас повести на музичко путовање кроз своје хит синглове, нову музику као и песме из филма “Није лоше бити човек” премијерно приказаног у децембру 2021. године.

Фото: Андреја Дамњановић

Благајна Звездара театра неће радити од 31. децембра 2021. године до 9. јануара 2022. године.

Први радни дан у новој години је 10. јануар и током овог месеца радно време благајне ће бити 12-18 часова, односно до почетка представе. Викендима ће билетарница бити отворена два сата пре почетка представе.

Желимо вам срећне празнике и чекамо вас у 2022. години!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОВАЦИЈЕ ЗА МИЛУТИНА!

  Књига о Милутину-део први, Данка Поповића је од вечерас и званично на сцени Звездара театра! Премијерно извођење комада у режији Егона Савина, који је радио и адаптацију текста, симболично је заказано на Дан примирја у Првом светском рату, 11. […]

Детаљније

ЈЕЗДИЋ: МИЛУТИН ЈЕ ИСТИНСКИ НЕЗНАНИ ЈУНАК

  Паузу између проба искористили смо за разговор са Ненадом Јездићем о монодрами “Књига о Милутину-део први”, чија се премијера очекује 11.11.2021. у 19.30 на Сцени Данило Бата Стојковић. “Књига о Милутину” је била најчитанија књига у Југославији, доживела је […]

Детаљније

НАЈАВЉЕНА ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ “КЊИГА О МИЛУТИНУ-ДЕО ПРВИ”

  Конференција за новинаре на којој је најављена премијера представе „Књига о Милутину-део први“ по књизи Данка Поповића, а у режији Егона Савина, одржана је данас у фоајеу Звездара театра. О монодрами, у којој лик Милутина Остојића тумачи Ненад Јездић, […]

Детаљније