Vesti

ПОНОВО ЗАЈЕДНО У ТЕАТРУ ПОД ЗВЕЗДАМА

 

Након шестомесечне паузе, радује нас да ћемо се поново срести у нашој галаксији легендарних тренутака. Октобарски репертоар је спреман, а прва представа коју можете погледати 10. октобра је Воз, Комрака Макартија, у режији Воје Брајовића, у којој играју Сергеј Трифуновић и Воја Брајовић. Улазнице најједноставније и најбрже можете купити онлајн путем нашег сајта. Продаја почиње сутра, 22. септембра, у 12 часова.

 

Воз, Комрак Макарти; Фото: Никола Вукелић

Ове јесени вас у театру под звездама чекају и ваши омиљени ликови из Хипнозе једне љубави, Генералне пробе самоубиства, Вечере будала, Корешподенције, Тре сореле, Пасивног пушења, Љубав у Савамали и Феликса.

На благајни позоришта можете вратити или заменити неискоришћене улазнице из марта и јула ове године.

Радно време благајне је 12-18 часова или до почетка представе радним данима, суботом 11-15 часова и два сата пре почетка представе, а недељом два сата пре почетка представе.

Тре сореле, Стеван Копривица; Фото: Никола Вукелић

У циљу заштите здравља и међусобне бриге, а у складу са препорукама Владе Републике Србије, обавештавамо вас да је приликом доласка у позориште, неопходно испоштовати следеће мере заштите:

  • Ношење заштитне маске за лице
  • Држати растојање од најмање 1,5 метра
  • Дезинфиковати обућу и руке приликом доласка на представу
  • Измерити температуру пре уласка у позоришну салу

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности, како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у новонасталим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

Чекамo вас са нестрпљењем од 10. октобра на сцени Данило Бата Стојковић, где поново стварамо заједно чаролију звану – позориште!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПОЗОРИШТЕ ЗРАЧИ И УЧИ

  Захваљујући акцији „Позориште је и моја кућа”, коју су 2018. године покренули Звездара Театар и Јапан Тобако Интернешнал, продавци часописа Лицеулице су у претходне две године имали могућност да бесплатно уживају у репертоару овог београдског позоришта. Осим тога, акција […]

Детаљније

НОВОСАДСКА ПРЕМИЈЕРА ФЕЛИКСА

  Представа „Феликс“ ће 9. маја у 20 часова у Позоришту младих бити први пут изведена пред публиком у Новом Саду. Представа је настала по истоименом роману Владимира Кецмановића у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који је и редитељ. […]

Детаљније

КАРАЏИЋ: ГЛУМАЦ ДАЈЕ БОЈУ ОЧИЈУ И ДУШУ СВОМ ЛИКУ

  После петнаест година, глумац Милутин Мима Караџић се враћа на сцену Звездара театра. Он тумачи насловну улогу у новој представи „Феликс“. О томе како описује овај лик и како се осећа поново на даскама овог позоришта, разговарали смо са […]

Детаљније