Vesti

ПОНОВО ЗАЈЕДНО У ТЕАТРУ ПОД ЗВЕЗДАМА

 

Након шестомесечне паузе, радује нас да ћемо се поново срести у нашој галаксији легендарних тренутака. Октобарски репертоар је спреман, а прва представа коју можете погледати 10. октобра је Воз, Комрака Макартија, у режији Воје Брајовића, у којој играју Сергеј Трифуновић и Воја Брајовић. Улазнице најједноставније и најбрже можете купити онлајн путем нашег сајта. Продаја почиње сутра, 22. септембра, у 12 часова.

 

Воз, Комрак Макарти; Фото: Никола Вукелић

Ове јесени вас у театру под звездама чекају и ваши омиљени ликови из Хипнозе једне љубави, Генералне пробе самоубиства, Вечере будала, Корешподенције, Тре сореле, Пасивног пушења, Љубав у Савамали и Феликса.

На благајни позоришта можете вратити или заменити неискоришћене улазнице из марта и јула ове године.

Радно време благајне је 12-18 часова или до почетка представе радним данима, суботом 11-15 часова и два сата пре почетка представе, а недељом два сата пре почетка представе.

Тре сореле, Стеван Копривица; Фото: Никола Вукелић

У циљу заштите здравља и међусобне бриге, а у складу са препорукама Владе Републике Србије, обавештавамо вас да је приликом доласка у позориште, неопходно испоштовати следеће мере заштите:

  • Ношење заштитне маске за лице
  • Држати растојање од најмање 1,5 метра
  • Дезинфиковати обућу и руке приликом доласка на представу
  • Измерити температуру пре уласка у позоришну салу

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности, како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у новонасталим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

Чекамo вас са нестрпљењем од 10. октобра на сцени Данило Бата Стојковић, где поново стварамо заједно чаролију звану – позориште!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОКТОБАРСКА ПРЕПОРУКА:ФЕЛИКС – ПРИЧА О ПРЕВАРИ И ПРОШЛОСТИ

  – Феликса бих најбоље могао да опишем једном његовом репликом: „Да, ја сам преварант, лагао сам све живо, ал’ нисам лагао жене да би их завео. Њима сам поклањао себе, њих сам чинио срећним. Говорио сам им поезију, причао […]

Детаљније

АПРИЛ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ: СНОВИ, ЉУБАВ, БАЈКА

  Данас, 25.3. тачно у подне почиње продаја улазница за представе са априлског репертоара. Наша нова представа Берачи снова биће изведена у чак четири термина. После дужег времена гледаћемо представе Феликс, Љубав у Савамали, Бајку о позоришту, као и представу […]

Детаљније

ПОЗОРИШТЕ ЗРАЧИ И УЧИ

  Захваљујући акцији „Позориште је и моја кућа”, коју су 2018. године покренули Звездара Театар и Јапан Тобако Интернешнал, продавци часописа Лицеулице су у претходне две године имали могућност да бесплатно уживају у репертоару овог београдског позоришта. Осим тога, акција […]

Детаљније