Вести

ФЕБРУАРСКИ РЕПЕРТОАР ЗАПОЧИЊЕМО ПРЕМИЈЕРОМ!

22.01.2018.
 

Фебруар у Звездара театру ће бити месец пун изненађења! Нашу верну публику очекује премијера представе „Корешподенција", 1. фебруара, према тексту Борислава Пекића, а у режији Гoрчина Стојановића и више датума резервисаних за извођења увек распродатих представа - Хипнозе једне љубави и Воза.




„Корешподенција” Горчина Стојановића, рађена је према тексту Борислава Пекића и драматизацији Борислава Михајловића Михиза. Играју: Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић. Након премијере, „Корешподенција” је на репертоару 2, 3, 12, и 27. фебруара. Дизајн плаката за нашу нову представу радио је Славимир Стојановић.

 

БЕТОН МАХАЛА ПОНОВО СА НАМА


 

У фебруару нам се враћа сјајна гостујућа екипа „Бетон махале" из Новог Пазара. Публика у Звездара театру је већ имала прилику много пута да овацијама награди сјајна извођења ове представе, која је поред нашег позоришта пунила сале и изазивала одушевљење и широм региона. На репертоару је 17. фебруара од 20 часова.

Из представе Бетон махала

Представа „Бетон махала" је настала кроз приче младих Новопазараца који су желели да говоре о проблемима младих, отварајући религијска, политичка и друга друштвена питања.  Скрећући пажњу на ове проблеме, представа суштински говори о љубави.

Представу су режирали Рифат Рифатовић и Бранислав Трифуновић, а продукција је позоришна трупа "Јој ево их ови" из Новог Пазара.

 

ПЕТ ТЕРМИНА ЗА ХИПНОЗУ


 

„Увек распродата", „немогуће је доћи до улазница", „како могу да резервишем карте за Хипнозу?", „када ће Хипноза гостовати код нас?" само су неки од коментара који иду уз Хипнозу једне љубави Душана Ковачевића, на друштвеним мрежама и сајту Звездара театра.

Из представе Хипноза једне љубави

Зато смо вам у фебруару омогућили чак пет термина за једну од ваших омиљених представа. Екипа Хипнозе ће пред публиком бити 9, 14, 20, 24. и 26. фебруара од 19.30 часова.

 

ГОСТОВАЊА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА


 

У фебруару две представе Звездара театра гостују у Лазаревцу и Новом Саду.

Након београдске премијере 1. фебруара, „Корешподенција”  ће своју новосадску премијеру имати 25. фебруара у 20 часова  у Позоришту младих. 

Екипа представе Хипноза једне љубави, за коју смо у фебруару резервисали чак пет термина, имаће своје извођење и пред публиком у Лазаревцу, 28. фебруара од 20 часова, у Центру за културу.

 

КУПОВИНА КАРАТА


 

Карте за све наше представе можете купити на билетарници позоришта, или уштедети своје време за чекање у редовима и куповину обавити онлајн путем нашег сајта на следећем линку.

Још једна могућност да обрадујете своје пријатеље, људе које волите су и поклон ваучери Звездара театра, који ће бити доступни током целе позоришне сезоне. Како да купите ваучере сазнајте овде.

Добродошли у Звездара театар - галаксију легендарних тренутака!