Vesti

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ У ЈАНУАРУ

 

Први радни дан у новој години је 10. јануар од 12 часова. Током овог месеца благајна ће радним данима бити отворена 12-18 часова, односно до почетка представе и викендима два сата пре почетка представе.

 

 

На јануарском репертоару вас чека пет термина за извођење монодраме „Књига о Милутину – део први“, Данка Поповића – 12, 13, 19, 28. и 29. јануара, док ће најновији комад „Спортско срце“, Ђорђа Милосављевића, чија премијера је била у децембру, бити изведен четири пута – 11, 15, 18. и 27. 1.

У првом месецу нове године биће изведене и Хипноза једне љубави (21. и 22.1.), Осама-Касаба у Њујорку (17. и 25.1.), Бајка о позоришту (14. јануара), Берачи снова (16. јануара), Генерална проба самоубиства (23.1.) и Воз (26.1.).

За крај месеца вас очекује концерт Лене Ковачевић „Топло зимско вече“. Лена ће вас повести на музичко путовање кроз своје хит синглове, нову музику као и песме из филма “Није лоше бити човек” премијерно приказаног у децембру 2021. године.

У складу са свим препорученим мерама превенције чинимо све да позориште буде безбедно место, а да истовремено не изостане посебан осећај гледања представе.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗУЈУ СЕ ЈАНУАРСКА ИЗВОЂЕЊА “ХИПНОЗЕ” И “ЉУБАВ У САВАМАЛИ”

  Поштована публико, Представа “Хипноза једне љубави” чија извођења су планирана за 21. и 22. јануар се отказује. Комад “Љубав у Савамали”, планиран за понедељак 24. јануар се такође отказује. Улазнице можете вратити на нашој билетарници радним данима 12-18 часова, […]

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: ЛЕНА КОВАЧЕВИЋ

  Лена Ковачевић је музичар са једним од најлепших вокала на нашим просторима. Одрасла је у позоришту и Звездара театар јој је као друга кућа, у којој ће 31. јануара, по други пут, одржати концертно вече, под називом “Топло зимско […]

Детаљније

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ У ЈАНУАРУ

  Први радни дан у новој години је 10. јануар од 12 часова. Током овог месеца благајна ће радним данима бити отворена 12-18 часова, односно до почетка представе и викендима два сата пре почетка представе.     На јануарском репертоару […]

Детаљније