Vesti

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ ТОКОМ МАРТА

 

Радно време билетарнице током марта, односно до следеће објаве репертоара биће петком од 12 до 18.30 часова, а суботом и недељом два сата пре почетка представе. У периоду од 23. до 26. фебруара благајна ће радити 12-18.30. Све представе које играмо у марту биће изведене од 18.30 сати.

 

Улазнице које су неискоришћене због отказивања представа током јануара и фебруара могу се вратити или заменити за неку другу представу на нашој билетарници. 

На мартовском репертоару 2021. године Звездара театар доноси дуго очекивану премијеру комада „Берачи снова“ по тексту Владимира Ђурђевића, а у режији Божидара Ђуровића, заказану за 11. март у 18.30 часова!

Поред премијере са мартовским репертоаром након дуже паузе враћа се „Клаустрофобична комедија“, Душана Ковачевића, која ће се играти 13. и 14. марта.
По два извођења имаће и „Осама-Касаба у Њујорку“ (7. и 28. марта), као и „Воз“, планиран за 5. и 6. март. Представа Генерална проба самоубиства је 20.3, а представа Љубав у Савамали 21.3.

У складу са свим препорученим мерама превенције чинимо све да позориште буде безбедно место, а да истовремено не изостане посебан осећај гледања представе.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАН ВОЗ ЗА ВЕЧЕРАС – НОВИ ТЕРМИН У ПОНЕДЕЉАК

Драга публико, Из техничких разлога отказујемо вечерашње извођење представе Воз, улазнице куплљене за вечерас,  17.4. у 18.30 аутоматски ће важити за нови термин 19.4. у 18.30. Уколико вам нови термин не одговара улазнице можете вратити или заменити за неку другу […]

Детаљније

ОТКАЗУЈЕ СЕ ОСАМА-КАСАБА У ЊУЈОРКУ ЗА 16. АПРИЛ

  Поштована публико, Представа “Осама-Касаба у Њујорку”, чије је извођење планирано за данас, 16. април од 18.30, се отказује. Улазнице можете вратити на нашој билетарници петком 12-18.30 часова и два сата пре почетка сваке представе, или заменити за неку другу […]

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: БОЈАНА СТОЈКОВИЋ

  У “Берачима снова” тумачи улогу ћерке Анђеле, упорне, продорне студенткиње која ће донети одлуке кључне за опстанак своје породице. Њена животна девиза је “веруј, воли, ради”, код људи највише цени пожртвованост и каже да је позориште магично место где […]

Детаљније