Vesti

PREDSTAVA VOZ GOSTUJE U KANADI

Dvojac predstave Voz, rađene prema romanu Kormaka Makartija, Voja Brajović i Sergej Trifunović, gostovaće ovog septembra  u Kanadi. Publika u Torontu biće u prilici da pogleda predstavu 22. i 23. ceptembra, u Izabel Bader Teatru (Isabel Bader Theatre 93 Charles st. W. Toronto) , a u Kičeneru 25. ceptembra u Redžistri Teatru (The Registry Theatre 122 Frederick st. Kitchener).

 

Iz predstave Voz

 

U Kanadi će u organizaciji sistema „Entertejment“ tamošnja publika videti predstavu koja otvara mnoga važna pitanja i nove poglede na njih, predstavu koja prikazuje glumački talenat, veštinu i posvećenost u pravom svetlu.

 

Predstava koja je nakon premijere 24. oktobra 2015. izvedena na značajnim festivalima u zemlji i regionu i osvojila brojne nagrade – u Rijeci, na Cetinju, u Nikšiću, Sarajevu, Aleksincu, Minhenu, u junu ove godine je uspešno izvedena i pred londonskom publikom.

 

„Jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč” – istakao je Voja Brajović radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi.

 

„Ovo nije pozorišna predstava. Ovo je nešto sa čime ćemo se svi mi, sudarati do kraja života, tog voza bez konduktera, kome se početna, krajnja i usputne stanice, ne mogu znati” – rekao je glumac Sergej Trifunović pripremajući predstavu.

 

Više informacija o mestu izvođenja predstave, cenama i načinu kupovine karata možete pronaći na sledećem linku

POVEZANE VESTI

NOVI TERMIN ZA 150. VOZ

  Jubilarno 150. izvođenje predstave „Voz” koje zbog bolesti glumca nije odigrano 7. aprila, odigraće se 21. aprila u 20 časova.     Svi koji su imali ulaznice za 7. april, za izvođenje koje je otkazano, te ulaznice mogu da…

Detaljnije

VOZ 150. PUT

  Ekipa predstave „Voz“ koju čine glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović 7. aprila proslavlja veliki jubilej, 150. izvođenje!     Nastala po tekstu Kormaka Makartija u režiji i adaptaciji Voje Brajovića, predstava „Voz“ je premijerno izvedena u oktobru 2015.…

Detaljnije

OTKAZANA PREDSTAVA VOZ

  Otkazana predstava “Voz” koja je trebalo da bude izvedena večeras.     Novi termin predstave je 30. januar u 20 časova.  Karte za otkazano izvođenje važe u novom terminu ili se mogu zameniti na blagajni za neku drugu predstavu.…

Detaljnije