Vesti

PREDSTAVA VOZ GOSTUJE U KANADI

Dvojac predstave Voz, rađene prema romanu Kormaka Makartija, Voja Brajović i Sergej Trifunović, gostovaće ovog septembra  u Kanadi. Publika u Torontu biće u prilici da pogleda predstavu 22. i 23. ceptembra, u Izabel Bader Teatru (Isabel Bader Theatre 93 Charles st. W. Toronto) , a u Kičeneru 25. ceptembra u Redžistri Teatru (The Registry Theatre 122 Frederick st. Kitchener).

 

Iz predstave Voz

 

U Kanadi će u organizaciji sistema „Entertejment“ tamošnja publika videti predstavu koja otvara mnoga važna pitanja i nove poglede na njih, predstavu koja prikazuje glumački talenat, veštinu i posvećenost u pravom svetlu.

 

Predstava koja je nakon premijere 24. oktobra 2015. izvedena na značajnim festivalima u zemlji i regionu i osvojila brojne nagrade – u Rijeci, na Cetinju, u Nikšiću, Sarajevu, Aleksincu, Minhenu, u junu ove godine je uspešno izvedena i pred londonskom publikom.

 

„Jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč” – istakao je Voja Brajović radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi.

 

„Ovo nije pozorišna predstava. Ovo je nešto sa čime ćemo se svi mi, sudarati do kraja života, tog voza bez konduktera, kome se početna, krajnja i usputne stanice, ne mogu znati” – rekao je glumac Sergej Trifunović pripremajući predstavu.

 

Više informacija o mestu izvođenja predstave, cenama i načinu kupovine karata možete pronaći na sledećem linku

POVEZANE VESTI

OTKAZANA PREDSTAVA VOZ

  Otkazana predstava “Voz” koja je trebalo da bude izvedena večeras.     Novi termin predstave je 30. januar u 20 časova.  Karte za otkazano izvođenje važe u novom terminu ili se mogu zameniti na blagajni za neku drugu predstavu.…

Detaljnije