Vesti

DOĐITE NA VREME

Kašnjenje smeta glumcima i ometa publiku koja je došla na vreme

 

Poštovana publiko,

Zbog učestalih kašnjenja koja su se u poslednjih nekoliko izvođenja pred predstave dešavala u našem pozorištu, podsećamo vas na pozorišni bonton i molimo vas da uvažavate vreme za početak predstave koje je naznačeno na vašim ulaznicama.

Molimo vas da imate u vidu da kašnjenje smeta i glumcima i publici koja je stigla na vreme, a koja je svakako u većini. Odluka da nakon početka predstave neće biti dozvoljen ulazak u salu je jedno od osnovnih pravila svakog pozorišta, kog se pridržava i Zvezdara teatar.

 

Takođe, želimo da znate da smo svesni problema parkiranja u zoni oko pozorišta i zastoja u gradu, zbog čega i sami neretko odložimo početak predstave za desetak minuta, kako bismo dali priliku svima da stignu. Predstava je umetnički čin koji izvode glumci publici koja je u sali i svako prekidanje i ometanje njihove interakcije ne možemo da podržimo. Iz tog razloga ulazak u salu kada je predstava u toku niti je bio, niti će biti dozvoljen.

 

Trudimo se da na svaki mogući način smestimo publiku i izađemo joj u susret ali nekada, kao što je to bio slučaj pred izvođenje predstave Hipnoza jedne ljubavi, 5. decembra, nismo bili u mogućnosti.

Da li bi Vas neko čekao, ili pustio naknadno da uđete, ako biste zakasnili petnaest minuta na autobus ili avion koji je već otišao?

Odgovor je isti i u slučaju pozorišta.

Zato vas, poštovana publiko, molimo da dođete na vreme, kako bismo svi zajedno izbegli eventualne neprijatnosti i uživali u izvođenju predstava.

Dobrodošli u Zvezdara teatar – galaksiju legendarnih trenutaka!

 

POVEZANE VESTI

30. DOBRIČIN PRSTEN MILENI DRAVIĆ

Jubilarni laureat velikog glumačkog priznanja za životno delo, Dobričin prsten, je Milena Dravić   U Lari Tompsonu Milena je igrala punih 18 godina   Milena prima ovu veliku nagradu u godini jubileja – 80 godina od kako je 1937. ondašnje…

Detaljnije

DOĐITE NA VREME

Kašnjenje smeta glumcima i ometa publiku koja je došla na vreme   Poštovana publiko, Zbog učestalih kašnjenja koja su se u poslednjih nekoliko izvođenja pred predstave dešavala u našem pozorištu, podsećamo vas na pozorišni bonton i molimo vas da uvažavate…

Detaljnije

NAGRADA ZA NAJBOLJI TEKST DUŠANU KOVAČEVIĆU ZA HIPNOZU JEDNE LJUBAVI

Prema odluci žirija Festivala prvoizvedenih predstava u Aleksincu, nagrada za najbolji tekst dodeljena je Dušanu Kovačeviću!     „U pitanju je vešto napisan dramski tekst osobenog poetskog naboja, koji aktuelizuje nekoliko važnih društveno-socijalnih problema.“, stoji u obrazloženju žirija Festivala koji…

Detaljnije