Vesti

DOĐITE NA VREME

Kašnjenje smeta glumcima i ometa publiku koja je došla na vreme

 

Poštovana publiko,

Zbog učestalih kašnjenja koja su se u poslednjih nekoliko izvođenja pred predstave dešavala u našem pozorištu, podsećamo vas na pozorišni bonton i molimo vas da uvažavate vreme za početak predstave koje je naznačeno na vašim ulaznicama.

Molimo vas da imate u vidu da kašnjenje smeta i glumcima i publici koja je stigla na vreme, a koja je svakako u većini. Odluka da nakon početka predstave neće biti dozvoljen ulazak u salu je jedno od osnovnih pravila svakog pozorišta, kog se pridržava i Zvezdara teatar.

 

Takođe, želimo da znate da smo svesni problema parkiranja u zoni oko pozorišta i zastoja u gradu, zbog čega i sami neretko odložimo početak predstave za desetak minuta, kako bismo dali priliku svima da stignu. Predstava je umetnički čin koji izvode glumci publici koja je u sali i svako prekidanje i ometanje njihove interakcije ne možemo da podržimo. Iz tog razloga ulazak u salu kada je predstava u toku niti je bio, niti će biti dozvoljen.

 

Trudimo se da na svaki mogući način smestimo publiku i izađemo joj u susret ali nekada, kao što je to bio slučaj pred izvođenje predstave Hipnoza jedne ljubavi, 5. decembra, nismo bili u mogućnosti.

Da li bi Vas neko čekao, ili pustio naknadno da uđete, ako biste zakasnili petnaest minuta na autobus ili avion koji je već otišao?

Odgovor je isti i u slučaju pozorišta.

Zato vas, poštovana publiko, molimo da dođete na vreme, kako bismo svi zajedno izbegli eventualne neprijatnosti i uživali u izvođenju predstava.

Dobrodošli u Zvezdara teatar – galaksiju legendarnih trenutaka!

 

POVEZANE VESTI

KROZ ZVEZDARIN TELESKOP – STEVO MANDIĆ

  Slikar, ilustrator, grafički dizajner… autor nekoliko spotova za predstave Zvezdara teatra (Korešpodencija, Osama-Kasaba u Njujorku…). Kaže da je lepota pozorišta u mogućnosti da se doživi nadrealno: „Da se napijete bez kapi alkohola!”. Želi da bude uzor svojim ćerkama i ističe…

Detaljnije

KROZ ZVEZDARIN TELESKOP – JELENA STUPLJANIN

  Uloga Juliške Tolnaj u predstavi „Korešpodencija” ujedno je njen veliki povratak na srpsku pozorišnu scenu. Skriveni talenat joj je sviranje u čašu, volela bi da zna da kuva i smatra de je lepota pozorišta u slobodi, a lepota življenja…

Detaljnije

DANI SATIRE: ANICI DOBROJ NAGRADA „IVO SERDAR“

  Nagrada „Ivo Serdar” za ulogu najbolje prihvaćenu od publike na 42. Danima satire Fadila Hadžića u Zagrebu, pripala je Anici Dobroj, za ulogu Milice Njegovan u predstavi „Korešpodencija” Borislava Pekića i Borislava Mihajlovića Mihiza, u režiji Gorčina Stojanovića. Ovo…

Detaljnije