Vesti

DOĐITE NA VREME

Kašnjenje smeta glumcima i ometa publiku koja je došla na vreme

 

Poštovana publiko,

Zbog učestalih kašnjenja koja su se u poslednjih nekoliko izvođenja pred predstave dešavala u našem pozorištu, podsećamo vas na pozorišni bonton i molimo vas da uvažavate vreme za početak predstave koje je naznačeno na vašim ulaznicama.

Molimo vas da imate u vidu da kašnjenje smeta i glumcima i publici koja je stigla na vreme, a koja je svakako u većini. Odluka da nakon početka predstave neće biti dozvoljen ulazak u salu je jedno od osnovnih pravila svakog pozorišta, kog se pridržava i Zvezdara teatar.

 

Takođe, želimo da znate da smo svesni problema parkiranja u zoni oko pozorišta i zastoja u gradu, zbog čega i sami neretko odložimo početak predstave za desetak minuta, kako bismo dali priliku svima da stignu. Predstava je umetnički čin koji izvode glumci publici koja je u sali i svako prekidanje i ometanje njihove interakcije ne možemo da podržimo. Iz tog razloga ulazak u salu kada je predstava u toku niti je bio, niti će biti dozvoljen.

 

Trudimo se da na svaki mogući način smestimo publiku i izađemo joj u susret ali nekada, kao što je to bio slučaj pred izvođenje predstave Hipnoza jedne ljubavi, 5. decembra, nismo bili u mogućnosti.

Da li bi Vas neko čekao, ili pustio naknadno da uđete, ako biste zakasnili petnaest minuta na autobus ili avion koji je već otišao?

Odgovor je isti i u slučaju pozorišta.

Zato vas, poštovana publiko, molimo da dođete na vreme, kako bismo svi zajedno izbegli eventualne neprijatnosti i uživali u izvođenju predstava.

Dobrodošli u Zvezdara teatar – galaksiju legendarnih trenutaka!

 

POVEZANE VESTI

ZORANOV BRK ANICI DOBROJ

  Na 27. Danima Zorana Radmilovića koji se tradicionalno održavaju u Zaječaru, Anica Dobra je dobila „Zoranov brk” za najbolju glumicu. Anica je ovo priznanje dobila za lik Milice Njegovan, koji tumači u predstavi „Korešpodencija”, a čija premijera je u…

Detaljnije

MILENA, HVALA NA SVEMU I ZBOGOM…

  Na komemoraciji održanoj juče u Zvezdara teatru od Milene Dravić, dive našeg glumišta, oprostili su se brojni prijatelji, porodica i kolege. Zabeležili smo poslednje pozdrave koje su joj njeni najbliži saradnici uputili na ovoj dirljivoj svečanosti.   Glumica Milena…

Detaljnije

DUŠKO KOVAČEVIĆ: NAJLEPŠA ZVEZDA IZNAD ZVEZDARE

  Milena Dravić je poseban sjaj u istoriji filma, televizije i pozorišta. Velika jugoslovenska i srpska glumica. Cenjena i poštovana u evropskom filmskom, umetničkom svetu. Pojavljuje se na filmskom platnu u ulozi devojke, skoro devojčice sa osmehom ispod plavih očiju…

Detaljnije