Vesti

DOĐITE NA VREME

Kašnjenje smeta glumcima i ometa publiku koja je došla na vreme

 

Poštovana publiko,

Zbog učestalih kašnjenja koja su se u poslednjih nekoliko izvođenja pred predstave dešavala u našem pozorištu, podsećamo vas na pozorišni bonton i molimo vas da uvažavate vreme za početak predstave koje je naznačeno na vašim ulaznicama.

Molimo vas da imate u vidu da kašnjenje smeta i glumcima i publici koja je stigla na vreme, a koja je svakako u većini. Odluka da nakon početka predstave neće biti dozvoljen ulazak u salu je jedno od osnovnih pravila svakog pozorišta, kog se pridržava i Zvezdara teatar.

 

Takođe, želimo da znate da smo svesni problema parkiranja u zoni oko pozorišta i zastoja u gradu, zbog čega i sami neretko odložimo početak predstave za desetak minuta, kako bismo dali priliku svima da stignu. Predstava je umetnički čin koji izvode glumci publici koja je u sali i svako prekidanje i ometanje njihove interakcije ne možemo da podržimo. Iz tog razloga ulazak u salu kada je predstava u toku niti je bio, niti će biti dozvoljen.

 

Trudimo se da na svaki mogući način smestimo publiku i izađemo joj u susret ali nekada, kao što je to bio slučaj pred izvođenje predstave Hipnoza jedne ljubavi, 5. decembra, nismo bili u mogućnosti.

Da li bi Vas neko čekao, ili pustio naknadno da uđete, ako biste zakasnili petnaest minuta na autobus ili avion koji je već otišao?

Odgovor je isti i u slučaju pozorišta.

Zato vas, poštovana publiko, molimo da dođete na vreme, kako bismo svi zajedno izbegli eventualne neprijatnosti i uživali u izvođenju predstava.

Dobrodošli u Zvezdara teatar – galaksiju legendarnih trenutaka!

 

POVEZANE VESTI

NOVA LAJF PLUS KARTICA ZVEZDARA TEATRA

Nova Lajf+ kartica Zvezdara teatra za sezonu 2018/2019.  je spremna! Za sve ljubitelje pozorišta i predstava sa našeg repertoara, uz Lajf+ karticu je obezbeđen popust od 30% na redovnu cenu ulaznice. Prilikom jedne kupovine odobrava se popust na najviše 6…

Detaljnije

MARTOVSKA PUTOVANJA ZVEZDARA TEATRA

  Mart je doneo puno snega, ali i puno gostovanja naših glumačkih ekipa širom zemlje! Ovog meseca će priliku da uživaju u predstavama Zvezdara teatra imati Novosađani, Nišlije, Požarevljani, Petrovčani, Mladenovčani, ali i Bečlije…     Novosadska publika će u…

Detaljnije

MARTOVSKE POSLASTICE SU SPREMNE

  Repertoar za mart je spreman, a prodaja ulaznica je počela na blagajni pozorišta i onlajn putem linka! Ovog meseca posebno izdvajamo jedinstveno muzičko iskustvo – koncert braće Teofilovića 29. marta u 19.30.   Zbog velikog interesovanja ponovo će nam u goste…

Detaljnije