Vesti

ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА АПРИЛ

 

Данас, тачно у подне, почиње продаја улазница за представе које ће се наћи на нашем репертоару у априлу. Погледајте шта смо вам спремили овог месеца.

 

Ових дана нестрпљиво чекамо премијеру представе Феликс, која је настала по истоименом роману Владимира Кецмановића, у драматизацији Косте Пешевког и Дарка Бајића, који је и редитељ представе. У представи играју Милутин Мима Караџић, Филип Хајдуковић, Марко Гверо, Андријана Оливерић, Милена Дамњановић и Никола Цветковић. У априлу ће се представа играти у четири термина 2, 13, 20. и 25. априла. Феликс је драма о превари, оној појединачној коју свакодневно сусрећемо, и глобалној у којој и сами несвесно учествујемо. У фокусу представе су антихероји, отац и син, које играју Милутин Мима Караџић и Филип Хајдуковић. Кроз приказ њиховог начина живота и долажења до личних циљева, преламају се бројне теме које представа проблематизује попут сукоба генерација, урушавања и релативизајице појма породице, а са друге стране зависност од ње. Представа жанровски обухвата бројне елементе, преко трилера и фарсе до урнебесне комедије.

 

 

Представа Воз прославиће јубилеј! Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић ће 7.4. одиграти представу 150. пут.
У госте нам овог пролећа долазе и три представе – 10.4. Блискост, Патрика Марбера, у режији Снежане Удицки, у продукцији Народног позоришта Тимочке крајине Зоран Радмиловић Зајечар. Центар за културу Свилајнац гостује 12.4. са представом Пад Браниславе Илић и Кокана Младеновића, у режији Кокана Младеновића. Док ће нам 22.4. у госте поново доћи представа Бетон махала из Новог Пазара.
И ми ћемо ићи на путовањаВоз гостује 5.4. у Новом Саду, Корешподенција 10.4. учествује на фестивалу Позоришно пролеће у Шапцу, представа Хипноза једне љубави гостује у Канади 13. и 14.4,  Љубав у Савамали је у Неготину 18.4, Бајка о позоришту 19.4. у Костолцу, Осама – Касаба у Њујорку 23.4. у Приједору, Хипноза једне љубави 25.4. у Трстенику.

 

 

Улазнице за представе можете купити и онлајн преко сајта позоришта. Можете нас пратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.
Подсећамо вас и да након почетка представе улазак у салу није могућ.
Хвала вам што сте део галаксије легендарних тренутака!
Звездара театар

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА МАРТ

  Данас у 14 часова почела је продаја улазница за март!     Овог месеца Звездара театар припрема премијеру представе „Феликс“ која је рађена по истоименом роману Владимира Кецмановића у адаптацији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који је и редитељ…

Детаљније

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ФЕБРУАР

  Данас, 21.1. тачно у подне почела је продаја улазница за фебруар! Потрудили смо се да обезбедимо довољан број играња за наше најтраженије представе и надамо се да ће већина вас успети да дође до улазница.     За представу…

Детаљније