Vesti

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ФЕБРУАР

 

Данас, 21.1. тачно у подне почела је продаја улазница за фебруар! Потрудили смо се да обезбедимо довољан број играња за наше најтраженије представе и надамо се да ће већина вас успети да дође до улазница.

 

 

За представу „Љубав у Савамали“, Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића у којој играју Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Мина Совтић, Бранко Видаковић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић обезбедили смо четири термина. Представу можете погледати 8, 9, 15. и 26. фебруара. Немојте пропустити ни представе „Осама – Касаба у Њујорку“, „Корешподенцију“, „Хипнозу једне љубави“, „Воз”…

 

 

Овог месеца нам у госте долазе чак три представе!

Представа „Пад“, у продукцији Центра за културу Свилајнац је на репертоару 2. фебруара у 20 часова. Текст за представу написали су Кокан Младеновић и Бранислава Илић, редитељ је Кокан Младеновић, а у представи играју Бранислав Трифуновић, Јелена Благојевић и Нина Нешковић.

Из Ниша нам 19. фебруара стиже представа „Лимунација“, настaла премa тексту Душана Ковачевића у режији Небојше Брадића, док ће 22. фебруара због великог интересовања поново гостовати представа „Бетон махала” коју су режирали глумци Бранислав Трифуновић и Рифат Рифатовић.

 

 

Не заборавите да улазнице за наше представе можете купити онлајн преко сајта позоришта и да уколико желите некога да обрадујете, а у фебруару често купујемо поклоне за Дан љубави, можете купити ваучере за представе Звездара театра.

Хвала вам што сте део галаксије легендрних тренутака!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ