Вести

МАРТОВСКА ПУТОВАЊА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

02.03.2018.
 

Март је донео пуно снега, али и пуно гостовања наших глумачких екипа широм земље! Овог месеца ће прилику да уживају у представама Звездара театра имати Новосађани, Нишлије, Пожаревљани, Петровчани, Младеновчани, али и Бечлије...


 

[gallery ids="https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/predpremijera3.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/klaustrofobicna-komedija-12.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/generalna-proba-samoubistva-3.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/predstava-voz-1.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/savrsen-kroj-5.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/kumovi-2.jpg|"]

 

Новосадска публика ће у Позоришту младих бити у прилици да види Генералну пробу самоубиства”, Душана Ковачевића 23. марта, у којој играју Бранислав Лечић, Бранимир Брстина, Игoр Ђорђевић и Дубравка Ковјанић, док ће комедијаСавршен крој”  са Драганом Петровићем Пелетом и Бодом Нинковићем пред Новосађанима бити 29. марта, и то у Пословном центру НИС.

Екипа представе Кумови”, Душана Ковачевића коју чине Драган Петровић Пеле, Даница Максимовић, Бранимир Брстина, Милица Михајловић и Радослав Миленковић гостоваће у Нишу 14. марта, у Народном позоришту, а двојац представе Воз”, Сергеј Трифуновић и Воја Брајовић ће у организацији Град театра Будва, наступати у Петровцу на мору 22. марта, у Спомен дому Црвена комуна.

„Корешподенција” након београдске и новосадске премијере у фебруару, путује за Пожаревац 30. марта.  Овај комад по теску Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза, у режији Горчина Стојановића, своју премијерну изведбу имао је 1. фебруара, а овог месеца Бранислав Лечић, Аница Добра, Славко Штимац, Јелена Ступљанин, Јоаким Тасић и Бранко Видаковић ће се представити пред Пожаревљанима на глумачкој свечаности „Дани Миливоја Живановића”.

У Младеновчком Центру за културу, 19. марта гостује екипа представе „Клаустрофобична комедија”, Душана Ковачевића у режији Дарка Бајића, у којој играју: Љубомир Бандовић, Невена Ристић, Марко Јанкетић, Зоран Цвијановић, Славко Штимац, Јована Стојиљковић и Вања Јанкетић.


ХИПНОЗА У БЕЧУ


 

„Хипноза једне љубави”, Душана Ковачевића у којој играју Љубомир Бандовић, Аница Добра, Мина Совтић, Драган Петровић Пеле и Иван Михаиловић имаће своје представљање пред публиком у Бечу, 4. марта.



Ова бајковита прича о онима који одлазе и онима који остају, како је написала позоришна критичарка Ана Тасић, “усамљени и обасјани светлуцањем звезда на сценском небу” имала је своју премијеру 17. децембра 2016. године, а сваког месеца се у Звездара театру тражи карта више за извођење ове представе која је увек распродата. Верујемо да ће тако бити и у Бечу.