Vesti

МАЈСКИ РЕПЕРТОАР ЈЕ СПРЕМАН

 

Продаја улазница за мајска извођења почиње 26. априла тачно у подне. Овог маја на репертоару је више представа него претходних месеци, а почетак играња представа се враћа на 19.30 часова.

 

На репертоару ће се наћи и представе које нисмо имали прилике скоро да видимо као што су Клаустрофобична комедија, Тре сореле, Хипноза једене љубави, Пасивно пушење...Али и представе које публика радо гледа и за које се улазнице брзо распродају ОсамаКасаба у Њујорку, Воз, Бајка о позоришту, као и Берачи снова – нова представа која ће овог месеца бити у чак четири термина!

 

Предлажемо вам да купујете улазнице онлајн преко нашег сајта, јер се у случају отказивања представе новац аутоматски рефундира на рачун купца. Уколико ипак желите да улазнице купите на билетарници она ће радити до краја априла радним данима од 12 до 19.30 и два сата пре почетка представе. У мају па све до изласка новог репертоара билетарница ће радити петком од 12 до 19.30 и два сата пре почетка представе.

 

На нашим мрежама Инстаграм и Фејсбук, као и на сајту редовно објављујемо информације о свим догађањима, зато вас позивамо да нас пратите.

Као и увек поштујемо све превентивне мере које се односе на дезинфекцију, ношење маски, мерење температуре… Публика у сали је такође распоређена тако да се одржава прописана дистанца.

Хвала вам што сте у овим изазовним временима уз нас и што чините да култура и позоришна уметност задржи своје место у вашим животима!

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: ИВАН ЈЕВТОВИЋ

  Публика Звездара театра од марта може да га гледа у улози Рашина, у комаду “Берачи снова”, Владимирa Ђурђевића. Каже да је захвалан и срећан сваки дан што има прилику да постоји, јер је живот велики поклон. Волео би да […]

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: БОЈАНА СТОЈКОВИЋ

  У “Берачима снова” тумачи улогу ћерке Анђеле, упорне, продорне студенткиње која ће донети одлуке кључне за опстанак своје породице. Њена животна девиза је “веруј, воли, ради”, код људи највише цени пожртвованост и каже да је позориште магично место где […]

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: БИЉАНА ЂУРОВИЋ

  Њена најновија улога у Звездара театру је улога Иванке у комаду “Берачи снова”, Владимира Ђурђевића у режији Божидара Ђуровића. Поред ове, можете је гледати и у представи “Вечера будала”, а мало старија публика је памти и по комаду “Живот […]

Детаљније