Вести

УЛАЗНИЦЕ ЗА МАЈ СУ У ПРОДАЈИ!

23.04.2018.

 

Улазнице за мајска извођења Звездара театра су у продаји! Наша нова представа Осама - Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића, у режији Дарка Бајића, у којој играју Андрија Кузмановић, Јован Јовановић, Ива Илинчић, Бранко Јанковић, Исидора Симијоновић и Амар Ћоровић биће изведена 4. и 29. маја у 19.30.


 



 
За представу Хипноза једне љубави, Душана Ковачевића обезбедили смо чак четири термина овог месеца - 3, 15, 23. и 28. маја. За извођење ове представе 15. маја имамо и другачији термин од уобичајеног, па ће представа тог дана почети у 19 часова.


У госте нам 21.5. долази представа Бетон махала, Рифата Рифатовића и Бранислава Трифуновића. Узбудљива, емотивна, надахњујућа и снажна прича коју нам на сцени причају млади глумци из Новог Пазара.

 

Звездара у гостима



 
Представа Хипноза једне љубави гостоваће у Народном позоришту Републике Српске у Бања Луци (8. и 9. маја), у Позоришту Приједор 7. маја и у Културно-спортском центру Костолац 31. маја.


Удружење грађана „Мисли добро" из Бања Луке заједно са пријатељима и партнерима покренуло је пројекат „Заједно мислимо добро" са циљем да се обнове санитарне просторије на Клиници за гинекологију и акушерство Републике Српске. У оквиру пројекта сав приход од  продаје карата за  представу „Хипноза једне љубави” која је на репертоару Народног позоришта РС 8. и 9. маја  намењен је за обнову купатила на клиници.


Осама - Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића у режији Дарка Бајића ће након београдске премијере 4. априла имати и своју новосадску премијеру 13. маја, у Позоришту младих!




[gallery ids="https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/03/DSC06822.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/hipnoza-jedne-ljubavi-1.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/klaustrofobicna-komedija-12.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2014/12/bajka-o-pozoristu.jpg|"]

У Новом Саду ће током маја бити изведена и Клаустрофобична комедија, Душана Ковачевића, у режији Дарка Бајића. Новосађани ће овај комад, који је 22. априла изведен 100. пут на сцени Звездара театра, бити у прилици да виде 24. маја у Позоришту младих. Екипу ове изнова испричане „горке комедије”,  како је рекао Душан Ковачевић, а која је први пут одиграна 1987. године чине: Љубомир Бандовић, као Сава оџачар, Невена Ристић, као Нина Херберт, Марко Јанкетић/Стефан Радоњић (Вуле милиционер), Зоран Цвијановић/Стефан Радоњић (Јагоша Крај), Славко Штимац, као Теја Крај, Јована Стојиљковић/Нина Нешковић, као Весела Крај, Вања Јанкетић (господин Грабињски) и Игор Грабовица/Милан Громилић (Леополд Важик).

 

Комедија Бајка о позоришту гостује у Центру за културу Бор 28. маја. Ова урнебесна комедија, према тексту Владимира Ђурђевића и у режији Марка Мисираче, бави се положајем културе, а пре свега позоришта, као и тиме како културу и уметност доживљава наша политичка елита . Сјајну глумачку екипу чине: Тихомир Станић, Бранислав Зеремски, Миодраг Крстовић, Весна Станковић, Петар Стругар/Стефан Радоњић, Искра Брајовић и Снежана Савић.

 

Улазнице за сва извођења у Звездара театру можете купити и онлајн путем линка.

 

Пратите нас и на друштвеним мрежама Facebook i Instagram и читајте најновије приче на нашем блогу!



Хвала вам што сте део галаксије легендарних тренутака!