Vesti

НОВА ЛАЈФ ПЛУС КАРТИЦА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

Нова Лајф+ картица Звездара театра за сезону 2018/2019.  је спремна! За све љубитеље позоришта и представа са нашег репертоара, уз Лајф+ картицу је обезбеђен попуст од 30% на редовну цену улазнице. Приликом једне куповине одобрава се попуст на највише 6 улазница по представи. Лични попуст се остварује приликом куповине улазница на благајни позоришта, или приликом онлајн куповине.

 

Лични попуст се одобрава приликом куповине на благајни тако што појединац приложи на увид Лајф+ картицу којом доказује своје право на попуст.

Приликом куповине онлајн карата, потребно је најпре извршити регистрацију у систему као корисник, а затим, након пријаве, у опцији „Мој налог“, изабрати основу за попуст и прилажити скениране или фотографисане документе којима доказује своје право на попуст. Уколико је појединац већ регистрован онлајн корисник, довољно је да у опцији „Мој налог“ одабере основу за попуст и приложи одговарајућа документа. Приликом онлајн куповине улазница, потребно је да појединац приложи скенирана или фотографисана документа – Лифе+ картица са обе стране тако да се види и потпис и фотографисана, скенирана или очитана лична карта за кориснике Лајф + картица.

Уколико Корисник из било ког разлога не жели да приложи очитану или скенирану личну карту, попуст при куповини може остварити само на благајни уз показивање одговарајућег документа.

Позориште Звездара театар одобрава право на попуст у року од 48 сати од подношења захтева, а у зависности од тога да ли појединац испуњава услове за попуст. Приликом куповине улазница на благајни, довољно је показати Лифе+ картицу.

Kорисници Лифе+ плус картице остварују попуст за једну позоришну сезону, која траје од 1.9. до 31.8. наредне године. Након истека периода важења попуста, систем аутоматски укида попуст појединцу. Уколико појединац и даље има право на попуст по истом или другом основу, дужан је да приложи нова документа која то доказују.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

10 ГОДИНА И 200 ИЗВОЂЕЊА ГЕНЕРАЛНЕ ПРОБЕ САМОУБИСТВА

  Представа „Генерална проба самоубиства” писца и редитеља представе Душана Ковачевића 12. децембра слави велики јубилеј, 200. извођење у Звездара театру. Премијерно је одиграна истог датума 2008. године, па тако овом приликом славимо и 10 година представе. Глумачку екипу чине…

Детаљније

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ЈОАКИМУ ТАСИЋУ

  Награда Ардалион за најбољег младог глумца и награда Политике „Авдо Мујчиновић” уручене су синоћ, 29. новембра, глумцу Јоакиму Тасићу након представе Корешподенција на сцени Звездара театра. Јоаким је ове награде освојио на 23. Југословенском позоришном фестивалу у Ужицу који…

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: ДАРИЈАН МИХАЈЛОВИЋ

  Даријан Михајловић је режирао представу „Љубав у Савамали” Звездара театра, која је премијерно изведена 16. новембра. Дипломирао је на катедри за Позоришну и радио режију на Факултету драмских уметности у Београду.  Режирао је преко четрдесет драма и четири опере. Ванредни…

Детаљније