Vesti

НОВА ЛАЈФ ПЛУС КАРТИЦА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

Нова Лајф+ картица Звездара театра за сезону 2018/2019.  је спремна! За све љубитеље позоришта и представа са нашег репертоара, уз Лајф+ картицу је обезбеђен попуст од 30% на редовну цену улазнице. Приликом једне куповине одобрава се попуст на највише 6 улазница по представи. Лични попуст се остварује приликом куповине улазница на благајни позоришта, или приликом онлајн куповине.

 

Лични попуст се одобрава приликом куповине на благајни тако што појединац приложи на увид Лајф+ картицу којом доказује своје право на попуст.

Приликом куповине онлајн карата, потребно је најпре извршити регистрацију у систему као корисник, а затим, након пријаве, у опцији „Мој налог“, изабрати основу за попуст и прилажити скениране или фотографисане документе којима доказује своје право на попуст. Уколико је појединац већ регистрован онлајн корисник, довољно је да у опцији „Мој налог“ одабере основу за попуст и приложи одговарајућа документа. Приликом онлајн куповине улазница, потребно је да појединац приложи скенирана или фотографисана документа – Лифе+ картица са обе стране тако да се види и потпис и фотографисана, скенирана или очитана лична карта за кориснике Лајф + картица.

Уколико Корисник из било ког разлога не жели да приложи очитану или скенирану личну карту, попуст при куповини може остварити само на благајни уз показивање одговарајућег документа.

Позориште Звездара театар одобрава право на попуст у року од 48 сати од подношења захтева, а у зависности од тога да ли појединац испуњава услове за попуст. Приликом куповине улазница на благајни, довољно је показати Лифе+ картицу.

Kорисници Лифе+ плус картице остварују попуст за једну позоришну сезону, која траје од 1.9. до 31.8. наредне године. Након истека периода важења попуста, систем аутоматски укида попуст појединцу. Уколико појединац и даље има право на попуст по истом или другом основу, дужан је да приложи нова документа која то доказују.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

НОВА ЛАЈФ ПЛУС КАРТИЦА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

Нова Лајф+ картица Звездара театра за сезону 2018/2019.  је спремна! За све љубитеље позоришта и представа са нашег репертоара, уз Лајф+ картицу је обезбеђен попуст од 30% на редовну цену улазнице. Приликом једне куповине одобрава се попуст на највише 6…

Детаљније

МАРТОВСКА ПУТОВАЊА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

  Март је донео пуно снега, али и пуно гостовања наших глумачких екипа широм земље! Овог месеца ће прилику да уживају у представама Звездара театра имати Новосађани, Нишлије, Пожаревљани, Петровчани, Младеновчани, али и Бечлије…     Новосадска публика ће у…

Детаљније

МАРТОВСКЕ ПОСЛАСТИЦЕ СУ СПРЕМНЕ

  Репертоар за март је спреман, а продаја улазница је почела на благајни позоришта и онлајн путем линка! Овог месеца посебно издвајамо јединствено музичко искуство – концерт браће Теофиловића 29. марта у 19.30.   Због великог интересовања поново ће нам у госте…

Детаљније