Vesti

НОВА ЛАЈФ ПЛУС КАРТИЦА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

Нова Лајф+ картица Звездара театра за сезону 2018/2019.  је спремна! За све љубитеље позоришта и представа са нашег репертоара, уз Лајф+ картицу је обезбеђен попуст од 30% на редовну цену улазнице. Приликом једне куповине одобрава се попуст на највише 6 улазница по представи. Лични попуст се остварује приликом куповине улазница на благајни позоришта, или приликом онлајн куповине.

 

Лични попуст се одобрава приликом куповине на благајни тако што појединац приложи на увид Лајф+ картицу којом доказује своје право на попуст.

Приликом куповине онлајн карата, потребно је најпре извршити регистрацију у систему као корисник, а затим, након пријаве, у опцији „Мој налог“, изабрати основу за попуст и прилажити скениране или фотографисане документе којима доказује своје право на попуст. Уколико је појединац већ регистрован онлајн корисник, довољно је да у опцији „Мој налог“ одабере основу за попуст и приложи одговарајућа документа. Приликом онлајн куповине улазница, потребно је да појединац приложи скенирана или фотографисана документа – Лифе+ картица са обе стране тако да се види и потпис и фотографисана, скенирана или очитана лична карта за кориснике Лајф + картица.

Уколико Корисник из било ког разлога не жели да приложи очитану или скенирану личну карту, попуст при куповини може остварити само на благајни уз показивање одговарајућег документа.

Позориште Звездара театар одобрава право на попуст у року од 48 сати од подношења захтева, а у зависности од тога да ли појединац испуњава услове за попуст. Приликом куповине улазница на благајни, довољно је показати Лифе+ картицу.

Kорисници Лифе+ плус картице остварују попуст за једну позоришну сезону, која траје од 1.9. до 31.8. наредне године. Након истека периода важења попуста, систем аутоматски укида попуст појединцу. Уколико појединац и даље има право на попуст по истом или другом основу, дужан је да приложи нова документа која то доказују.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОКТОБАРСКА ПУТОВАЊА И ГОСТОВАЊА

  Октобар ће бити месец фестивала, на којима ће гостовати екипа представе „Корешподенција”, али и месец у ком ће Звездара театар угостити најпре глумце Сатиричког позоришта Керемпух, са представом  Устав републике Хрватске, а потом и Рамба Амадеуса који у последњих неколико…

Детаљније

ПОКЛОН ВАУЧЕРИ ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

  Право време за даривање je увек када желите да обрадујете пријатеље, породицу или пословне сараднике. Звездара театра омогућава да једним поклоном на оригиналан и једноставан начин изненадите драге људе и поклоните им нешто другачије  – представу са репертоара нашег…

Детаљније

ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА НОВУ СЕЗОНУ!

  Дошла је јесен, а са њом и дуго очекивана позоришна сезона 2018/2019. у Звездара театру! Са великом радошћу вас обавештавамо да у петак 21.9. у 11 часова почиње продаја улазница за представе. Можете их купити на билетарници, код наших дистрибутера,…

Детаљније