Vesti

ОВАЦИЈЕ ПУБЛИКЕ НА КОНЦЕРТУ ЛЕНЕ КОВАЧЕВИЋ

 

Уз овације публике 10. новембра је одржан први од два концерта Лене Ковачевић у Звездара театру. Уз примену свих неопходних мера заштите и распореда седења, концерт је био распродат за један дан, тако да је публика која је дошла на овај наступ представљала праве заљубљенике Лениног звука.

Фото: Ирина Дуплевскаја

Лена је са својим бендом извела своје хит нумере “Кафе”, “Пожури”, “Дубине”, “Само да ми је”, као и “Сан” у новом аранжману у каквом ће се чути у филму у коме Лена игра, “Није лоше бити човек”.

Репертоар концерта чиниле су и нумере на енглеском, француском и италијанском које су део Лениних наступа у иностранству, а публици су се веома свидела и Ленина извођења традиционалних српских песама са Косова, као и нумере Бајаге са Лениног албума “Џезери”.

Наредни концерт заказан је у Звездара театру за 16. новембар . Број улазница је ограничен, а можете их набавити онлајн путем сајта као и на благајни позоришта сваког радног дана 12-18 часова и суботом 11-15 сати.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ЈОШ ЈЕДАН КОНЦЕРТ ЛЕНЕ КОВАЧЕВИЋ 16. НОВЕМБРА

  Након што су карте за концерт “Добровече у позоришту-концерт Лене Ковачевић”, који је заказан за  10. новембра у 19.30 часова на сцени “Данило Бата Стојковић” распродате у рекордном року, Лена је одлучила да своју публику обрадује другим концертом у […]

Детаљније

ДОБРОВЕЧЕ У ПОЗОРИШТУ-КОНЦЕРТ ЛЕНЕ КОВАЧЕВИЋ

  “Добровече у позоришту-концерт Лене Ковачевић”, биће одржан 10. новембра у 19.30 часова на сцени “Данило Бата Стојковић”. Ово интимно и посебно вече у Звездара театру Лена и њени музичари организују након низа концерата у Србији, региону и иностранству. Фото: […]

Детаљније