Vesti

УЛАЗНИЦЕ ЗА ЈУНСКИ РЕПЕРТОАР СУ У ПРОДАЈИ!

Последњи репертоар у позоришној сезони 2017/2018. је спреман! Улазнице за јун су у продаји од данас, а најједноставније и најбрже до њих можете доћи путем онлајн куповине. За представу Хипноза једне љубави према тексту и у режији Душана Ковачевића у којој играју Слободан Бода Нинковић, Аница Добра, Мина Совтић, Драган Петровић Пеле, Урош Јаковљевић/Јован Јовановић, Иван Михаиловић/Јован Јовановић обезбедили смо чак четири термина – 5, 18, 19. и 23. јун.

Представа  Осама – Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића, у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића у којој играју Андрија Кузмановић, Јован Јовановић, Ива Илинчић, Бранко Јанковић, Исидора Симијоновић и Амар Ћоровић ће се играти у три термина – 11, 20. и 21. јуна.

Корешподенцију ће публика у нашем позоришту овог месеца моћи да види само једном, јер је екипа представе на гостовањима у чак седам градова – у Новом Саду, Приједору, Бања Луци, Загребу, Алексaндровцу, Сомбору и Тивту.

 

ПОЗОРИШТЕ ЈЕ И МОЈА КУЋА

 

Позориште Звездара театар у сарадњи са компанијом Јапан Тобако Интернешнл организује акцију под називом Позороште је и моја кућа, у оквиру које ће у позоришни живот, у наредне две године бити укључени штићеници програма Лицеулице и кориснице Сигурне куће. Циљ акције је да инклузијом штићеника у културна дешавања у позоришту, Звездара театар постане њихова кућа у којој се осећају пријатно и добродошло. У јуну ће у оквиру ове акције гости позоришта бити у прилици да погледају представу Клаустрофобична комедија, Душана Ковачевића, 17. јуна. Те вечери ћете такође бити у прилици да сретнете продавца новина Лицеулице у фоајеу позоришта. Подршка је важна!

 

 

ЈУНСКА ПУТОВАЊА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА – ОД ЗАГРЕБА ДО ЛОНДОНА

 

Јун ће бити један од месеци у овој сезони када ће глумачке екипе неколико представа Звездара театра путовати у више градова, како у земљи тако и ван ње.
Двојац представе Воз, Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић, гостоваће у Лондону 16. јуна, у Questors Theatre.

 

Екипа представе Корешподенција гостоваће у чак седам градова – 1. јуна у Новом Саду у Позоришту младих, затим 8. јуна  у Позоришту Приједор, 9. јуна на 21. Театар фесту „Петар Кочић” у Бања Луци, док ће 10. јуна екипа ове сјајне представе гостовати у позоришту „Керемпух” у Загребу, на 42. Данима сатире.

 

 

Публика у Александровцу ће бити у прилици да овај комад погледа 15. јуна на традиционалним „Буциним данима”, а у Сомбору у оквиру 26. Позоришног маратона под називом „Међу јавом и мед сном”, 16. јуна у Народном позоришту Сомбор.
27. јуна Корешподенти завршавају своје јунско путовање у Тивту, пред тамошњом публиком, на Фестивалу Пургаторије.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОТКАЗАНИМ ПРЕДСТАВАМА У МАЈУ

 

Улазнице за отказану представу Хипноза једне љубави од 15. маја важиће за нови термин 5. јуна. Карте за отказану представу Добродошли у Србију од 15. маја важиће за термин 27. мај. Отказује се и Хипноза једне љубави, која је требало да се одигра 23. маја и заказује се нови термин 18. јун.5. јуна у 19.30 часова на репертоару је представа Хипноза једне љубави, за коју важе улазнице купљене за термин од 15. маја. Улазнице се такође могу заменити или вратити на благајни позоришта.

Враћање односно замена улазница које су купљене онлајн могуће је и слањем мејла на blagajna@zvezdarateatar.rs, у ком ће бити наведен број трансакције из мејла добијеног при куповини онлајн карата за наведену представу.

Улазнице за наведене представе купљене на шалтерима Клуба љубитеља позоришта, Евентима и Тикетлајна, могу се вратити односно заменити искључиво на тим местима.

Више о условима и замени улазница на благајни позоришта прочитајте на нашој страници за често постављена питања

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ЛАНСИРАЊЕ МЕЂУ ЗВЕЗДЕ: ЛЕТ ПТИЦЕ И ПТИЦА

  Милена Дравић и Драган Николић били су, можемо слободно рећи, највећи глумачки пар на нашој домаћој сцени. Обоје веома успешни у свом послу, а толико пријатни и непосредни у приватном животу, Милена и Гага постали су симбол правих глумачких…

Детаљније

ВОЗ ГОСТУЈЕ У ПОЗОРИШТУ УЛИСИС

  Представа „Воз“ по тексту Кормака Макартија у адаптацији и режији Воје Брајовића, гостује 16. и 17. августа у позоришту „Улисис“ на Брионима. Ова дуодрама у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић извешће се у Тврђави Минор на Малом…

Детаљније

ЛАНСИРАЊЕ МЕЂУ ЗВЕЗДЕ: БОРИВОЈЕ БОРА ТОДОРОВИЋ

    „Глумац који, не наседајући маниру, изазива наш осмех и најбоље игра прави свет, онај између кентa и вискија.“     Један од највећих великана глумачке сцене несумњиво је Боривоје Бора Тодоровић. Једнако успешан у позоришту, на телевизији, радију…

Детаљније