Vesti

ДЕЦЕМБАРСКЕ ПРЕДСТАВЕ ВИКЕНДИМА У ПОДНЕ

 

Овог мало другачијег децембра од свих претходних, Звездара театар ће организовати представе викендима са почетком у 12 часова. На репертоару су четири представе за које карте можете најбрже и најједноставније купити онлајн преко нашег сајта.  Продаја улазница почиње сутра, 4. децембра у подне.

 

 

Генерална проба самоубиства Душана Ковачевића је 12. децембра, а дан касније вас чека екипа представе Бајка о позоришту, по тексту Владимира Ђурђевића.
У недељу, 20. децембра двојац представе Воз, Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић, вас воде у још једну вожњу, последњу у овој години, а 26. децембра ће вас угостити екипа Вечере будала.

Ни ове године не одустајемо од традиционалне Вечери са Матијом Бећковићем уз мало прилагођен наслов Подне са Матијом Бећковићем. Матија ће 27. децембра читати своје објављене и необјављене стихове на сцени Данило Бата Стојковић. Сав приход од продаје улазница биће дониран у хуманитарне сврхе.

У складу са свим препорученим мерама превенције чинимо све да позориште буде безбедно место, а да истовремено не изостане посебан осећај гледања представе.

С обзиром на тренутну епидемиолошку ситуацију, значиће нам да у што већем броју купујете карте преко нашег онлајн сервиса, на линку, како бисмо избегли чекање у редовима испред благајне и олакшали свима да дођу до карата. Још један важан аргумент иде у прилог онлајн куповини а то је да се новац приликом отказивања представе аутоматски рефундира на рачун купца док је за улазнице купљене на билетарници рефундацију потребно извршити на месту куповине.

За оне који нису у могућности да улазнице набаве онлајн, благајна ће бити отворена петком 12-18 часова, а суботом и недељом 10-12 часова.

Ценимо што сте у овој изазовној години уз нас, свака ваша купљена карта нам много значи, као и сваки осмех, суза и осећање које сте понели након одгледане представе из наше галаксије легендарних тренутака! Свака звезда у њој је посебна и нама драгоцена – хвала вам што сте њен део!

Желимо вам да у предстојећим празницима пронађете мир и у ово специфично време не заборавите да је позориште место које лечи, ако не друго, макар душу…

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗУЈЕ СЕ ПРЕДСТАВА “ТРЕ СОРЕЛЕ”

  Обавештавамо публику да се из превентивних разлога отказујe представа “Тре сореле” планирана за недељу, 17. јануар.   Улазнице можете вратити на нашој билетарници петком 12-18 часова и викендима 10-12 сати, или заменити за неку другу представу. За улазнице које […]

Детаљније

OTКАЗАНА “ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ”

  Обавештавамо публику да се из превентивних разлога отказујe представа “Хипноза једне љубави” планирана за 16. јануар.     Улазнице можете вратити на нашој билетарници петком 12-18 часова и викендима 10-12 сати, или заменити за неку другу представу. За улазнице […]

Детаљније

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ ТОКОМ ЈАНУАРА

  Обавештавамо вас да ће током јануара радно време благајне бити петком 12-18 и викендима 10-12 часова. Први радни дан у Новој години је петак, 8. јануар. Све представе које играмо првог месеца 2021. године биће изведене суботом и недељом […]

Детаљније