Vesti

ДЕЦЕМБАРСКЕ ЧАРОЛИЈЕ СУ СПРЕМНЕ

 

Стигли смо и до последњег месеца у овој години, дочекујемо га свечано и узбудљиво како и доликује једном децембру! Представа Љубав у Савамали према новом тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића у којој играју Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Бранко Видаковић, Мина Совтић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић вас чека у четири термина током децембра.

 

 

Представа Корешподенција са којом и почињемо децембар је до сада освојила преко петнаест награда на домаћим и међународним фестивалима. Изузетно значајно дело Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза режирао је Горчин Стојановић, у представи играју Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић. Дођите да дате своју оцену!

 

 

Не пропустите да видите сјајну представу Осама – Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића, у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића у којој играју Андрија Кузмановић, Јован Јовановић, Ива Илинчић, Бранко Јанковић, Исидора Симијоновић и Амар Ћоровић. На сајту Звездара театара можете пронаћи утиске о представи.

 

 

Две представе забележиће јубиларна извођења! Представа Пасивно пушење имаће своје педесето извођење, док ће Генерална проба самоубиства бити изведене двестоти пут овог месеца и прославиће десет година од премијере.

 

Из представе Пасивно пушење

 

Традиционално, већ више од двадесет година сам крај децембра, 28.12, резервисан је за Матију Бећковића и његово хуматирано вече поезије. За све ове године публика је уживала у Матијиној поезији, а он је сваке године даровао институције и појединце за које је сматрао да им је помоћ у том тренутку најпотребнија. Матија Бећковић изнова одушевљава публику својим јединственим наступом у којем пред публиком говори своје стихове. Непоновљиво искуство.

 

Матија Бећковић

 

Продаја улазница почиње данас 20.11. у 11 часова.

 

Будите брзи обрадујте себе, своје најближе, пријатеље и сараднике…Звездара театар нуди и ваучере за представе који могу бити одличан новогодишњи поклон.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ДУГ АПЛАУЗ ЗА ЉУБАВ У САВАМАЛИ

  Представа „Љубав у Савамали’‘ вечерас је премијерно изведена у Звездара театру. Судећи по првим коментарима Звездара театар има нову представу коју ће публика радо гледати. Прочитајте како је било на премијери и који гости су посетили Звездара театар овом…

Детаљније

ЉУБАВ У САВАМАЛИ: ДРУЖЕЊЕ СА МЕДИЈИМА

  Данас је у Звездара театру одржана конференција за медије на којој је најављена премијера представе ,,Љубав у Савамали’’ која ће се одржати 16. новембра.       Представа ,,Љубав у Савамали’’ по тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића…

Детаљније

ЛИДИЈА ЈОВАНОВИЋ: КАКО НАСТАЈЕ КОСТИМ

  Лидија Јовановић, ауторка је костима за нову представу Звездара театра, „Љубав у Свамали”, чија премијера је заказана за 16. новембар. За наш блог је написала како заправо настаје костим и како након процеса промишљања и скицирања, основа рада на…

Детаљније