Vesti

ДЕЦЕМБАРСКЕ ЧАРОЛИЈЕ СУ СПРЕМНЕ

 

Стигли смо и до последњег месеца у овој години, дочекујемо га свечано и узбудљиво како и доликује једном децембру! Представа Љубав у Савамали према новом тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића у којој играју Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Бранко Видаковић, Мина Совтић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић вас чека у четири термина током децембра.

 

 

Представа Корешподенција са којом и почињемо децембар је до сада освојила преко петнаест награда на домаћим и међународним фестивалима. Изузетно значајно дело Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза режирао је Горчин Стојановић, у представи играју Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић. Дођите да дате своју оцену!

 

 

Не пропустите да видите сјајну представу Осама – Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића, у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића у којој играју Андрија Кузмановић, Јован Јовановић, Ива Илинчић, Бранко Јанковић, Исидора Симијоновић и Амар Ћоровић. На сајту Звездара театара можете пронаћи утиске о представи.

 

 

Две представе забележиће јубиларна извођења! Представа Пасивно пушење имаће своје педесето извођење, док ће Генерална проба самоубиства бити изведене двестоти пут овог месеца и прославиће десет година од премијере.

 

Из представе Пасивно пушење

 

Традиционално, већ више од двадесет година сам крај децембра, 28.12, резервисан је за Матију Бећковића и његово хуматирано вече поезије. За све ове године публика је уживала у Матијиној поезији, а он је сваке године даровао институције и појединце за које је сматрао да им је помоћ у том тренутку најпотребнија. Матија Бећковић изнова одушевљава публику својим јединственим наступом у којем пред публиком говори своје стихове. Непоновљиво искуство.

 

Матија Бећковић

 

Продаја улазница почиње данас 20.11. у 11 часова.

 

Будите брзи обрадујте себе, своје најближе, пријатеље и сараднике…Звездара театар нуди и ваучере за представе који могу бити одличан новогодишњи поклон.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

НАГРАДЕ ЗА ПРЕДСТАВУ ЉУБАВ У САВАМАЛИ

  Представа Звездара театра „Љубав у Савамали“ , по тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића, је освојила две награде на престижном позоришном фестивалу „Дани комедије“ у Јагодини, који се ове године одржава 48. пут од 20. до 27. марта. […]

Детаљније

ПРЕДСТАВЕ ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА У НОВОМ САДУ

  Представа „Љубав у Савамали“ 18. јануара гостује у Позоришту младих, први пут пред новосадском публиком. Крајем месеца и екипа представе „Осама-Касаба у Њујорку“ путује у Нови Сад на гостовање које је заказано за 30. јануар.     Представа „Љубав у […]

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: МИНА СОВТИЋ

  У Звездара театру игра у представи ,,Љубав у Савамали”, где тумачи улогу Саре. Студенткиња је завршне године глуме на Факултету драмских уметности у класи професора Драгана Петровића. Једна од њених животних девиза је ,,Не држе звезде нашу судбину, но […]

Детаљније