Vesti

БУДИМО ОДГОВОРНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА

 

Након шестомесечне паузе, врата наше галаксије легендарних тренутака се поново отварају за све љубитеље позоришта 10. октобра, када је на репертоару представа Воз, Кормака Макартија. Да бисмо у новонасталим околностима, сви заједно могли да уживамо у позоришним чаролијама, неопходно је да пазимо једни на друге и испоштујемо препоруке прописане за рад установа културе.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Зато нашу цењену публику молимо да приликом доласка у позориште, испоштује следеће прописане мере заштите:

  • Ношење заштитне маске за лице
  • Држати растојање од најмање 1,5 метра
  • Дезинфиковати обућу и руке приликом доласка на представу
  • Измерити температуру пре уласка у позоришну салу

Због спровођења свих наведених мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Све неопходне информације о мерама превенције, статистичке податке, здравствена упозорења и препоруке можете пронаћи на сајту https://covid19.rs/

Ако имате симптоме Ковид–19 или немате симптоме, али сте остварили блиски контакт са зараженом особом, или са особом која је допутовала из заражених подручја која нема симптоме, обавезно контактирајте надлежну епидемиолошку службу и останите у самоизолацији 14 дана од последњег контакта.

  • Контакт центар – број телефона за све информације о Ковид-19: 19 819
  • За ближе информације у вези са симптомима Ковид-19 можете контактирати број телефона 064 8945 235 (број који је отворило Министарство здравља)
  • Институт за јавно здравље Србије “Др Милан Јовановић–Батут” (ул. Др Суботића бр. 5, 11000 Београд; Тел: 011 2684 566) или институте/заводе за јавно здравље на територији на којој боравитe

Списак Дежурних епидемиолога – контакт телефони:

Поред тога, отворено је и још десет дежурних телефонских линија које грађани могу добити позивањем броја телефона 011/2684566.

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

НЕКОЛИКО КЛИКОВА ДО УЛАЗНИЦА ЗА НАШЕ ПРЕДСТАВЕ

  Од увођења онлајн куповине карата, пре пет година, успели смо да смањимо редове испред благајне позоришта, скоро у потпуности елиминисали гужве на билетарници и омогућили нашим посетиоцима да на најбржи и најједноставнији начин дођу до карата.     Претходне […]

Детаљније