Vesti

АПРИЛ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ: СНОВИ, ЉУБАВ, БАЈКА

 

Данас, 25.3. тачно у подне почиње продаја улазница за представе са априлског репертоара. Наша нова представа Берачи снова биће изведена у чак четири термина. После дужег времена гледаћемо представе Феликс, Љубав у Савамали, Бајку о позоришту, као и представу Осама-Касаба у Њујорку. Све представе биће изведене са почетком од 18.30 часова.

 

Фото: Јаков Симовић

Претходних месеци онлајн куповина карата се показала као најједноставнија и најбржа опција за набављање улазница, а која је у неповољној епидемиолошкој ситуацији скоро у потпуности смањила чекање у редовима испред благајне позоришта. У прилог онлајн куповини иде и чињеница да се новац приликом отказивања представе аутоматски рефундира на рачун купца, док је за улазнице купљене на билетарници рефундацију потребно извршити на истој.

 

Фото: Никола Вукелић

За оне који нису у могућности да улазнице набаве онлајн, благајна ће до краја марта радити радним данима од 12 до 18.30 и два сата пре почетка представе. Радно време благајне у априлу (до следеће објаве репертоара) биће петком од 12 до 18.30 часова и два сата пре почетка сваке представе.

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у датим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

Молимо вас да пратите друштвене мреже позоришта Фејсбук и Инстаграм.

Хвала вам што сте упркос свему уз нас!

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

БЕРАЧИМА ДВЕ НАГРАДЕ НА НОВОМ ТВРЂАВА ТЕАТРУ

  На управо завршеном амбијенталном позоришном фестивалу “Нови тврђава театар” , у Чортановцима, представа “Берачи снова”, Божидара Ђуровића, однела је две награде. Хаџи Ненад Марчић проглашен је за најбољег глумца фестивала, док је Биљани Ђуровић припала Награда за глуму „Милан […]

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: СИНИША УБОВИЋ

  У комаду “Берачи снова” Владимира Ђурђевића, игра лик кума Спасоја. Његов скривени таленат је кување, код људи највише цени искреност и аутентичност, и сматра да су лепота живљења и лепота позоришта у непоновљивости тренутка. “Кроз Звездарин телескоп” заједно боље […]

Детаљније

ПОСЛЕДЊИ РЕПЕРТОАР У ОВОЈ СЕЗОНИ ЈЕ СПРЕМАН

  У понедељак, 24.5. у 12 часова почиње продаја улазница за последњи репертоар у овој сезони!Јун је последњи месец у позоришној сезони 2020/21. када ће се на сцени Звездара театра извести комади који ће вас насмејати, расплакати, о којима ћете […]

Детаљније