Вести

УТИСЦИ СА 150. САВРШЕНОГ КРОЈА

22.01.2018.
 

Представа „Савршен крој” синоћ је имала своје јубиларно 150. извођење, на ком су и публика, а и главни актери представе - Слободан Бода Нинковић и Драган Петровић Пеле, дали свој максимум! Бода и Пеле у својој, као и увек сјајној изведби, а публика у овацијама и аплаузима!


[gallery ids="https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/boda-i-pele.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/boda-i-pele_150.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/boda-ninkovic.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/boda-i-pele_intervju.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/savrsen-kroj_150.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2018/01/savrsen-kroj_torta.jpg|"]

Глумци су ово јубиларно извођење посветили како својој верној публици, тако и посебном госту - Власти Велисављевићу. Смех, аплаузи, овације су синоћ, чини се били учесталији, публика није крила своје одушевље, а није ни штедела дланове.

Бода и Пеле су, поводом јубилеја, захвалили публици, Звездара театру, који их је како су рекли, лепо примио, писцу Владимиру Ђурђевићу, који је њихову идеју преточио у тектс, али и један другом.

Савршен крој је, подсетимо, прича о два мушкарца, за које у први мах мислимо да се срећу по први пут - Марко Милун, успешни бизнисмени и Светислав Света Шнајдер, кројач који илегално шије одела за елиту. Ипак, овај "случајни" сусрет постаје више од обичног сусрета - претвара се у озбиљан неспоразум, који прети да сваког часа ескалира и преотме и оно мало здравог разума од њих самих, ако су га уопште икада имали.

И како то у животу обично бива, кад се свака од две мушке стране држи тврдоглаво само своје ствари, ма колико вешта у властитој лажљивости била, немоћна је да докаже било шта јер она трећа, женска страна, око које је, да се не лажемо, заправо цела ствар и запела, није присутна.

Овације након извођења 150. Савршеног кроја погледајте на нашем видеу.