Вести

ИНДИГО У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ 28.1.

19.01.2018.

Представа „Индиго“ у режији Бранислава Лечића, а према тексту Душка Премовића, биће изведена 28. јануара од 20 часова на Новој сцени Звездара театра. Главне улоге тумаче Бранислав Лечић и две даме – Даница Максимовић и Марија Вицковић.


 

 

[gallery ids="https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/10/predstava-indigo-4.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/10/predstava-indigo-1-1.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/10/predstava-indigo-3.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/10/predstava-indigo-2.jpg|"]

Драма Индиго је прича о животу жена у модерном друштву, њиховим страховима, интересима, циљевима и амбицијама. Две доминантне даме, Бела (Марија Вицковић) и Ана (Даница Максимовић), раде у истој канцеларији дуги низ година не знајући апсолутно ништа једна о другој.  Приватни животи су им у расулу. Изгубљене су, усамљене, исцрпљене темпом и радом. Након бујице окршаја, вређања, подметања, лажних телефонских разговора, зближавају се и искрено бодре једна другу, не би ли се очувале и пребродиле свака своје проблеме. У најлепшим тренуцима се растају. Бела остаје сама, све до појаве мушкарца (Бранислав Лечић), домара и бившег робијаша, који је извлачи из зачараног круга свакодневице, нудећи јој брак.
Нас две смо потпуно идентичне, зато се представа и зове Индиго,  јер је пресликана прича једне која пролази кроз фирму која је из пршлог века у којој након година рада добија отказ. Публика препознаје све теме и све несугласице, све што нам пролази кроз главу, све женске приче које су само наизглед безазлене. Унутарња емоција и бура коју свака од нас носи, када на крају изађе као једна дивна катарзична прича, која се расплете и на крају постајемо и пријатељице и препознајмо кроз шта све прође једна људска природа.“, каже о представи Даница Максимовић.

Комад Индиго је своје прво извођење имао на фестивалу Град театар - Будва 2012. године. Београдска премијера је изведена исте године, а публика Звездара театра биће у прилици да овај тројац види у недељу 28. јануара. Карте су доступне на билетарници позоришта и путем онлајн куповине на следећем линку.

Добродошли у Звездара театар, галаксију легендарних тренутака!