KOVID – 19

Poštovani ljubitelji pozorišta,

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, obaveštavamo vas da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati sledeće mere zaštite:

  • Nošenje zaštitne maske za lice
  • Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra
  • Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu
  • Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu salu

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u epidemiološkim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.

 

Radno vreme blagajne: Radnim danima 12-18 časova, odnosno do početka predstave i vikendima dva sata pre početka predstave.

 

Sve neophodne informacije o merama prevencije, statističke podatke, zdravstvena upozorenja i preporuke možete pronaći na sajtu https://covid19.rs/

Ako imate simptome Kovid–19 ili nemate simptome, ali ste ostvarili bliski kontakt sa zaraženom osobom, ili sa osobom koja je doputovala iz zaraženih područja koja nema simptome, obavezno kontaktirajte nadležnu epidemiološku službu i ostanite u samoizolaciji 14 dana od poslednjeg kontakta.

  • Kontakt centar – broj telefona za sve informacije o Kovid-19: 19 819
  •  Za bliže informacije u vezi sa simptomima Kovid-19 možete kontaktirati broj telefona 064 8945 235 (broj koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja)
  • Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović–Batut” (ul. Dr Subotića br. 5, 11000 Beograd; Tel: 011 2684 566) ili institute/zavode za javno zdravlje na teritoriji na kojoj boravite

Spisak Dežurnih epidemiologa – kontakt telefoni:

Pored toga, otvoreno je i još deset dežurnih telefonskih linija koje građani mogu dobiti pozivanjem broja telefona 011/2684566.