Где попити пиће пре представе?

РЕСТОРАН ЗВЕЗДАРА ТЕАТАР

У пријатном амбијенту ресторана који се налази уз само позориште можете уживати у свом омиљеном пићу или кулинарским специјалитетима. Окружени сценама из позоришних представа и филмским ликовима са домаће и стране сцене, имаћете утисак као да сте већ у позоришту или на филму.

 

 

Ресторан Звездара театар је идеално место да се опустите пре представе или саберете утиске након извођења, а свакако сте надомак позоришта и сигурни да нећете закаснити на представу.

 

Tоком лета можете уживати и у прелепој башти ресторана.

 

Адреса: Милана Ракића 38

 

КАФЕ АВИЈАТОР 

 

На само пар стотина метара од позоришта, у Батутовој улици, налази се Aviator Coffee Explorer у ком припремају еспресо од најбољих зрна кафе. Уколико нисте пробали њихову кафу, имате савршен изговор да се пре представе упутите у овај “рај кафе” где можете изабрати зрна по сопственом укусу.

 

Авиатор кафа

 

Уколико нисте љубитељ кафе, ту су друге посластице – цеђени сокови, шејкови, али и колачи! Уживајте…

 

Адреса: Батутова 1 

 

ФОАЈЕ ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

 

Магично место у ком можете попити пиће пре представе јесте фоаје Звездара театра у ком ћете најпре доживети мирис позоришта. Наши љубазни домаћини ће вам понудити пиће на шанку фоајеа, за који многи кажу да је, поред сцене, најлепши део Звездара театра.

 

Добро дошли!