Vesti

ОЦЕНА 9,83 СТИГЛА ИЗ ЗАЈЕЧАРА

Из представе Хипноза једне љубави

 

Представа Хипноза једне љубави је освојила невероватно високу оцену публике на 26. Данима Зорана Радмиловића у Зајечару. Драган Петровић Пеле је добио награду “Зоранов брк” на истом фестивалу.

Представа је изведена 7. вече фестивала, а испраћена је овацијама и дугим аплаузом. Драган Петровић Пеле је изразио своје задовољство што је добио ову значајну награду.

Позоришни фестивал Дани Зорана Радмиловића организује Фондација Зоран Радмиловић и позориште Зоран Радмиловић из Зајечара од 1993. године.

Представа Хипноза једне љубави публику одушевљава од своје премијере у децембру 2016. године, а током нешто мање од годину дана изведена је готово 50 пута. Представа је гостовала на многим фестивалима и освојила значајне награде.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

УТИСЦИ СА СИНОЋЊЕГ ИЗВОЂЕЊА 50. БЕТОН МАХАЛЕ

Публика је синоћ имала прилику да погледа 50. јубиларно извођење представе Бетон махала у Звездара театру. Погледајте део атмосфере на линку.

Детаљније

БЕТОН МАХАЛА СЛАВИ ЈУБИЛЕЈ – 50. ИЗВОЂЕЊЕ

Представа Бетон махала 50. пут пред публиком и први пут на српском знаковном језику у оквиру акције Да чујемо позориште.

Детаљније

ОЦЕНА 9,83 СТИГЛА ИЗ ЗАЈЕЧАРА

Хипноза једне љубави освојила награду у Зајечару са оценом 9,83 на Данима Зорана Радмиловића, "Зоранов брк" за Драгана Петровића Пелета.

Детаљније