VESTI

Predsezona u Zvezdara teatru – Hipnoza jedne ljubavi

 

Iz predstave Hipnoza jedne ljubavi

Fotograf: Nikola Vukelić

 

Svakog meseca ih je bilo premalo (iako ih je nekad bilo i šest!), ulaznice su prebrzo prodavane, a mnogi sa nestrpljenjem čekali izlazak narednog repertoara i sledeće izvođenje kako bi mogli da kupe ulaznice za predstavu Hipnoza jedne ljubavi.

Na društvenim mrežama, putem telefona ili imejla uvek smo dobijali isto pitanje kako da kupim ulaznice za predstavu Hipnoza jedne ljubavi?

Zbog toga smo rešili da ne čekamo početak sezone kako bismo poklonili našoj publici priliku da pogleda ovu predstavu koju sa nestrpljenjem očekuje. Iznenađenje koje smo vam spremili jeste predsezona u kojoj smo obezbedili čak tri izvođenja predstave Hipnoza jedne ljubavi.

Predsezonu smo namenili isključivo pojedinačnoj prodaji, kako bi svi koji su toliko želeli da pogledaju predstavu, konačno stigli do ulaznica.

Za sada ovu informaciju objavljujemo na sajtu i našim društvenim mrežama, kako bi naši najverniji pratioci imali priliku da prvi saznaju za nove termine.

Kada počinje prodaja ulaznica?

Ulaznice su u prodaju od 11.9. u 12 časova! Najbrži način za kupovinu ulaznica je putem onlajn servisa, a termini u kojima možete da pogledate izvođenja su 27, 28, 29. septembar.

Ako još uvek niste pogledali predstavu Hipnoza jedne ljubavi, sada je pravi trenutak!

O predstavi Hipnoza jedne ljubavi

Tekst i režiju predstave Hipnoza jedne ljubavi potpisuje Dušan Kovačević. Glumačku ekipu čine Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Uroš Jakovljević.

Hipnoza jedne ljubavi govori o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima… Pred kućom šumara Ranka i njegove žene učiteljice Soje jedne septembarske noći pod zvezdanim nebom odvija se radnja ove neobične bajke. Njihova ćerka Mila se sprema na dalek put sa mladićem Majem. Njihove komšije penzionisani vojni lekar dr Vasa i njegov sin Dragi, koji komunicira sa okolinom svirajući gajde, proučavaju nesvakidašnje pojave koje su zadesile mirno planinsko seoce…

 

 

Predstava je izazvala izuzetno interesovanje publike i medija, selektovana je za mnoge festivale i osvojila značajne nagrade ali i velike simpatije gledalaca.

Predstava Hipnoza jedne ljubavi traje 90 minuta, a ulaznice se prodaju po ceni od 1000 i 800 dinara.

Pravo na lične popuste koji se mogu ostvariti i putem onlajn kupovine ulaznica imaju đaci, studenti, korisnici Lajf plus kartice, članovi čitalačkog kluba IK Geopoetika i korisnici Corporate VIP kartice.

Za više informacija o predstavi, izvode iz kritika i fotografije pogledajte stranicu predstave Hipnoza jedne ljubavi.

POVEZANE VESTI

PREDSTAVA VOZ 100. PUT PRED PUBLIKOM

Predstava Voz u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović otvara novu pozorišnu sezonu u Zvezdara teatru. Saznajte više!

Detaljnije

PREDSTAVA HIPNOZA JEDNE LJUBAVI U PREDSEZONI

Predsezona u Zvezdara teatru – Hipnoza jedne ljubavi     Svakog meseca ih je bilo premalo (iako ih je nekad bilo i šest!), ulaznice su prebrzo prodavane, a mnogi sa nestrpljenjem čekali izlazak narednog repertoara i sledeće izvođenje kako bi…

Detaljnije

TANJA BOŠKOVIĆ OSVOJILA NAGRADU NA FESTIVALU U MAKEDONIJI

Glumica Tanja Bošković, dobitnik je nagrade za vrhunska glumačka ostvarenja, za ulogu Marije Kalić u predstavi Suze su ok Mirjane Bobić Mojsilović, na jubilarnom 25. Međunarodnom festivalu kamernog teatra „Risto Šiškov“ koji je održan u Strumici.

Detaljnije