ВЕСТИ

Наградa за представу Чорба од канаринца на Фестивалу дуодраме у Тополи

 

Чорба од канаринца

 

Представа Чорба од канаринца, Милоша Радовића у режији Сташе Копривице у којој играју Љубомир Бандоић и Мина Лазаревић освојила је симпатије публике која је наградила највишом оценом 4,87.

Представа Чорба од канаринца је изведена прво вече фестивала, 3. септембра. Публика је уживала у представи што је и показала тиме што је Чорбу од канаринца наградила највишом оценом до сада на Фестивалу дуодраме у Тополи, који се одржава четврту годину за редом.

 

Награда за Љубомира Бандовића на Фестивалу дуодраме у Тополи

Награда за најбољег глумца фестивала по одлуци жирија, припала је Љубомиру Бандовићу. У жирију су ове године били Небојша Брадић (председник), Жељко Хубач и Ана Софреновић.

О представи Чорба од канаринца

Чорба од канаринца Милоша Радовића се на занимљив начин поиграва са архетипским ситуацијама које носи један мушко-женски однос. Представа приказује Јецу и Меду који се воле. Воле се већ тринаест година, искрено и потпуно. Јеца жели да се венчају да би се волели још више. Меда никако не жели да се венчају, како се после не би волели мање. Пет минута пред заказан термин у општини, њих двоје проналазе компромис – у тих пет минута ће се играти брака, видети како им иде и онда одлучити.

Шта ви мислите како ће се ова игра завршити?

Без обзира на то да ли знате или не знате како се ова прича завршава, представа ће вас насмејати до суза! Изнова и изнова Љубомир Бандовић и Мина Лазаревић вас терају на смех, а можда и препознате себе у некој од својих свађа са вољеном особом. Идеална да отклони сав стрес након напорног дана на послу, ову представу можете погледати у било чијем друштву – поведите партнера, другарицу, друга или поклоните себи вече и дођите сами да се одморите од свега!

Репертоар за октобар очекујемо око 20.9. тако да пажљиво пратите сајт како бисте на време купили улазнице за наредно извођење!

Честитамо Љубомиру Бандовићу и екипи представе на овом великом успеху!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПРЕДСТАВА ВОЗ 100. ПУТ ПРЕД ПУБЛИКОМ

Представа Воз у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић отвара нову позоришну сезону у Звездара театру. Сазнајте више!

Детаљније

ПРЕДСТАВА ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ У ПРЕДСЕЗОНИ

Предсезона у Звездара театру – Хипноза једне љубави     Сваког месеца их је било премало (иако их је некад било и шест!), улазнице су пребрзо продаване, а многи са нестрпљењем чекали излазак наредног репертоара и следеће извођење како би…

Детаљније

ТАЊА БОШКОВИЋ ОСВОЈИЛА НАГРАДУ НА ФЕСТИВАЛУ У МАКЕДОНИЈИ

Глумица Тања Бошковић, добитник је награде за врхунска глумачка остварења, за улогу Марије Калић у представи Сузе су ок Мирјане Бобић Мојсиловић, на јубиларном 25. Међународном фестивалу камерног театра „Ристо Шишков“ који је одржан у Струмици.

Детаљније